fbpx

Sjekk våre tre øvelser for en flatere mage

En flat mage er manges drøm. Kjernemuskulaturen er dessuten svært viktig for mye av det vi foretar oss i hverdagen. Sjekk hvordan du enkelt kan gjøre effektive øvelser for en flatere mage hvor som helst, når som helst.

En flat og veltrent mage kommer ikke av seg selv. Det krever fokus og knallhardt arbeid, men jaggu betaler det seg i lengden! Både kosthold og generelt aktivitetsnivå vil spille en stor rolle, og du vil ikke kunne punktslanke bare magen. Likevel er det noen øvelser som er mer effektive enn andre, og ved å være bevisst både kosthold og å øke det daglige aktivitetsnivået vil du kunne få en flat og fin mage. Her er tre øvelser for en flatere mage!

 

1: Planken

øvelser for en flatere mage

Denne klassikeren kommer man ikke foruten. Øvelsen krever kun kroppsvekt, og er veldig effektiv. Planken kan gjøres i mange ulike varianter, og våre øvelser for en flatere mage inkluderer to av dem.

  • Klassisk planke

Legg deg på magen, og løft deg opp mens du hviler på albuene og tærne. Hold en strak linje gjennom hele kroppen ved å spenne mage, ben og rumpe for å løfte kroppen. Husk å se ned i bakken, så hodet blir en naturlig forlengelse av kroppen og du unngår spenninger i nakken. Tips: spenn magemuskulaturen godt, og la rumpa hjelpe til.

  • Sideplanke

Legg deg på siden med samlede føtter, mens du hviler på underarmen. Løft hoftene fra underlaget, strekk kroppen og stram kjernen. Strekk den øverste armen mot taket og hold stillingen. Tips: Hold albueleddet rett under skulderen for et stabilt utgangspunkt og for å hindre spenninger i kroppen.

 

2: Baseøvelser

øvelser for en flatere mage
Knebøy er en effektiv øvelse som aktiverer store muskelgrupper.

Samlebetegnelsen på treningsøvelser som engasjerer de største muskelgruppene er nettopp «baseøvelser». Disse krever at mange og store muskler samarbeider, og vil kunne ha et svært positivt utfall på magen. Økt muskelmasse betyr bedre og mer effektiv forbrenning, som igjen betyr mindre fett på kroppen – inkludert magefett. Dermed blir det tydelig at øvelser for en flatere mage ikke innebærer å trene magemusklene isolert sett. Et mer helhetlig bilde vil alltid lønne seg, også her.

Eksempler på baseøvelser er:

  • Knebøy
  • Markløft
  • Militærpress

 

3: Scissor kicks

øvelser for en flatere mage
Denne øvelsen setter magemusklene på prøve så det synger etter. Ved å løfte skuldrene av matten i tillegg vil du i større grad aktivere kjernen.

Denne øvelsen setter virkelig musklene på prøve, og er mye tyngre enn den ser ut.

Den finnes i flere varianter, hvor alle er gode øvelser for en flatere mage. Sørg for at du først mestrer den grunnleggende versjonen før du eventuelt avanserer til noen av de andre.

  • Grunnleggende scissor kicks

Legg deg på matten med ansiktet opp og plasser hendene ned langs siden, eller sett dem i hoftene for ekstra støtte. Tenk at du drar navlen inn mot ryggsøylen for å aktivere magemusklene, løft skuldrene av matten og se mot taket. Løft med magen og pass på at nakken ikke er anspent. Løft beinene et stykke over bakken og løft dem vekselvis i et saksemønster.

 

ANBEFALT

ALPHA MAN™

Feel stronger and energetic!

Få tilbake kraften og energien
Alpha Man er et avansert kosttilskudd optimalisert for å booste testosteronnivået i kroppen. Alpha Man har egenskaper som kan gi deg mer energi, øke forbrenningen, lysten og evnen til å bygge muskler.

LES MER

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER

Mest lest

#VITAPURA_COM