fbpx

Slik kan du bli kvitt magefettet

Det kan virke som om fettcellene trives ekstra godt rundt midjen, og at de tviholder på sin plass uansett hvor sunt du spiser og hvor hardt du trener. Sånn behøver det altså ikke å være. Her er triksene for å bli kvitt magefettet!

Det er utvilsomt best for helsen din å ikke ha en større samling fett konsentrert rundt magen. I helseverden kalles denne typen fett abdominalt fett, og forskningen ser en potensiell sammenheng mellom det man kaller sentral overvekt og hjerte- og karsykdommer, Alzheimers og type 2-diabetes. Det å bli kvitt magefettet vil utgjøre mer for helsa di enn du tror.

bli kvitt magefett for å unngå livsstilssykdommer
Magefett er det farligste fettet du kan spare på, ufrivillig eller ei.

 

Magefettet utgjør en større risiko enn annet fett

Når større mengder fett samler seg i buken, oppstår en større risiko enn samme mengde fett omkring rumpe og lår. Dette kommer av plasseringen. Fett rundt rumpe og lår omtales som underhudsfett, og ligger nærmest overflaten av huden.

Magefettet, derimot, legger seg i buken og vil ved for store mengder også legge seg rundt organene dine. Livsstilveileder og eier av Smart Trening Helle Luxe har uttalt at det dessverre ikke er uvanlig å ha magefett, og at dette slett ikke er bra for helsa vår. Sjansene for å utvikle livsstilssykdommer øker ofte i takt med magefettet. Både høyt blodtrykk og kolesterolnivå, type-2 diabetes og hjerte- og karsykdommer kan følge med i dannelsen av bilring og love handles.

 

Du bør legge en innsats i å bli kvitt magefettet

Fordi bukfett har en negativ innvirkning på stoffskiftet og helsa forøvrig, gjør du lurt i å legge ned en aldri så liten innsats i å bli kvitt magefettet. Dette gjøres gjennom den gode, gamle regla om å spise sunt og å få nok mosjon. Så enkelt, men likevel så innmari vanskelig! Du må sørge for at ditt totale inntak av kalorier ikke overstiger mengden du forbruker. Helt enkelt vil det si at du ikke må spise mer enn du trenger.

bli kvitt magefettet for å bedre din helse
Å bli kvitt magefettet vil gjøre mye for mer enn bare selvbildet. Din generelle helsetilstand kan bedres betraktelig ved at det farlige bukfettet reduseres.

 

Hvordan tar man bilringen av dage?

Genene våre og hormoner påvirker hvor fettet lagres på kroppen vår, og noen vil derfor ha enklere for å kvitte seg med magefettet enn andre. Likevel er det en rekke fellesnevnere som vil fungere for majoriteten. Disse kan oppsummeres som følger:

  • Reduser fettprosenten din – unngå å få i deg flere kalorier enn du forbruker
  • Tren utholdenhet – utholdenhetstrening øker forbrenningen din
  • Tren styrke – styrketrening øker muskelmassen, som igjen øker forbrenningen din
  • Begrens alkoholinntaket – uttrykket «ølmage» er ikke bare en myte

 

Royal Burner – kosttilskuddet som hjelper deg ned i vekt

Royal Burner inneholder en rekke virkestoffer med dokumentert effekt for vektnedgang. Sliter du med å bli kvitt magefettet kan et kosttilskudd være til hjelp. Royal Burner inneholder krom, som kan stabilisere blodsukkeret, redusere søtsug, og bidra til en forbedret energiomdanning av karbohydrater og fett. Grønne kaffebønner gjør at forbrenningen øker, og forebygger opptak av karbohydrater. Kaffebønnene vil også gi en jevnere energitilførsel som varer lenger.

Både bringebærekstrakt, jod og vitamin B3 bidrar til økt for bedret forbrenning og stoffskite. Kosttilskuddet inneholder dessuten glucomannan, dokumentert og godkjent av EUS ekspertpanel for matsikkerhet. Glucomannan utvider seg opptil 200 ganger sin egen størrelse etter inntak, og gjør dermed at magesekken føles full og sultfølelsen dempes. Les mer om Royal Burner her.

 

ANBEFALT

Gå ned i vekt uten å plages av sult og søtsug!
Royal Burner hjelper deg ned i vekt ved å redusere sult og søtsug slik at du spiser mindre og sunnere. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.