fbpx

Slik kan du gå raskt ned i vekt

Det er absolutt mulig å gå raskt ned i vekt. Balansen ligger i hvor mange kalorier som går inn kontra hvor mange som går ut. Både kosthold og mosjon er viktig når man skal oppnå vektnedgang.

 Å gå raskt ned i vekt er noe mange ønsker. Kanskje har du slitt med vektnedgang i lang tid allerede? Det kan være ganske frustrerende med de seige kiloene som bare ikke vil gi tapt. Heldigvis finnes det flere veier til vekttap.

gå raskt ned i vekt

 

Kosthold er viktig

Vi har hørt det mange ganger før. Likevel er det fremdeles det viktigste stedet å begynne når man skal gå raskt ned i vekt. Så mye som 70% kan tilskrives kostholdet i vektsammenheng, og det er derfor viktig å ta kosten på alvor. Du behøver ikke nødvendigvis følge en streng diett, men å være klar over betydningen matinntak og -sammensetning har vil være helt elementært for å oppnå vektnedgang.

gå raskt ned i vekt med sunt kosthold
Sunn og næringsrik mat er essensielt for å oppnå rask vektnedgang

 

Få kontroll over sultfølelsen

I begynnelsen vil mange oppleve at endringene i kostholdet fremprovoserer en sultfølelse og et søtsug som kan være vanskelig å tøyle. Dette kan gjøre det vanskelig å gå raskt ned i vekt. Royal Burner er et kosttilskudd spesielt utformet for å dempe sult og søtsug. Kosttilskuddet inneholder en rekke aktive virkestoffer som kan gjøre det enklere for deg å gå ned i vekt. Les mer om Royal Burner her.

 

Disse tre punktene er viktige for vektnedgang:

1. Spis grovt

Grove kornprodukter inneholder mer kostfiber enn de lysere variantene. Kostfiber bidrar til å opprettholde en sunn og velfungerende fordøyelse. Fordøyelsen styrer hvilke og hvor mye av næringsstoffene kroppen din tar til seg fra maten den får servert. Gå for brød med høyt fiberinnhold, og la loff og lys bakst ligge igjen i hyllene. Hvis du vil raskt ned i vekt er det også lurt å velge fullkornvariantene av de fleste matvarer.

grovt brød bidrar til at du kan gå raskt ned i vekt
Grove kornprodukter med høyt fiberinnhold er godt for fordøyelsen, og kan bidra til en raskere vektnedgang.

 

2. Få i deg nok protein

Protein er kroppens byggesteiner, og er helt essensielle for at du skal kunne bygge muskler. Muskler krever mer energi enn fett, og vil dermed forbrenne et høyere antall kalorier. Det høres kanskje lett ut å bytte ut fettet med muskler, men trøst deg med at arbeidsmengden du legger ned i det vil gi enorme gevinster. Protein finner du i rent kjøtt, og også i fisk og skalldyr.

styrke immunforsvaret
Proteiner finnes blant annet i kjøtt, egg, meieriprodukter, nøtter og belgfrukter.

 

3. Legg opp til varig endring

Ofte frarådes det å gå raskt ned i vekt fordi man gjerne legger på seg alt igjen kort tid etter. Den påfølgende vektøkningen skyldes ofte at man har innført et regime man ikke evner å opprettholde på sikt. Dette kan ofte være et for stort kaloriunderskudd, for streng diett, eller fordi det ganske enkelt ikke er forenelig med en normal hverdag. Den hurtige vektnedgangen kan gi et skikkelig boost fordi man motiveres av å oppnå raske resultater. Sørg for å vedlikeholde vekttapet ved å kutte ut uvaner som brus, snacks og usunn mat.

Etabler gode rutiner for en varig vektnedgang. Styr unna brus og usunnheter, og hold deg til gode matrutiner og daglig mosjon.

 

ANBEFALT

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER

Mest lest

#VITAPURA_COM