fbpx

ALPHA MAN

For menns helse & prestasjon

Alpha Man er et kompleks multivitamin designet for å gi menn overskudd i hverdagen. Det er fullpakket av vitaminer, mineraler, antioksidanter, aminosyrer og andre, naturlige virkestoffer for menns helse og prestasjon.

KUNDEUTTALELSER

Vita Pura har i dag over 20 000 kunder i Norge og ønsker å bidra til god helse, velvære og sunnere livsstil hos våre kunder med våre premium helseprodukter. Her kan du se et lite utvalg av våre kunders tilbakemeldinger:

Overskudd i hverdagen – økt energi, lyst & prestasjon

DOKUMENTERT EFFEKT

Alpha Man består kun av aktive virkestoffer med dokumentert effekt for menns helse og behov.

Alpha Man er ikke bare et premium multivitamin som støtter immunforsvaret og bidrar til god helse, det inneholder også 6 forskjellige urteekstrakter som blant annet er brukt og bevist til å kunne øke lyst, stamina, prestasjon, energinivå, samt bedre muskelfunksjon og vekst.

GOD HELSE

Helse defineres av WHO (verdens helseorganisasjon) som ikke bare fravær av sykdom, men en tilstand av fullstendig fysisk, mentalt og sosialt velvære. Alpha Man kan bidra til både sterkere immunforsvar, pyskisk og fysisk velvære, altså god helse.

STYRKE IMMUNFORSVARET

Alpha Man er fullspekket med vitaminer, mineraler og antioksidanter som har dokumentert effekt til å styrke immunforsvaret, så man kan holde seg frisk og bekjempe sykdom enklere og raskere.

OPPRETTHOLDER/ØKER TESTOSTERONNIVÅET

Alpha Man bidrar til å vedlikeholde testosteronnivået og kan øke det, så man kan unngå plagene som følger med lavere testosteronnivå etter hvert som man blir eldre.

ØKT STAMINA OG VITALITET

Flere av ingrediensene i Alpha Man er bevist å kunne gi økt stamina/utholdenhet og vitalitet, så man kan oppleve mer glede og overskudd i hverdagen.

ØKT LYST OG PRESTASJON

Maca og bukkehorn har dokumentert effekt på å øke lyst og prestasjonsevne. Andre virkestoffer gir skjerpet fokus og energi under både fysisk og mental prestasjon.

MER ENERGI OG KRAFT

Flere av virkestoffene har dokumentert god effekt på å øke energinivået jevnt gjennom dagen, samt kunne bedre muskelfunksjon og vekst. Både trening og daglige gjøremål kan føles lettere!

BUKKEHORN - ØKT TESTOSTERONNIVÅ & LYST

Flere studier viser at bukkehornekstrakt er et av de beste virkemidlene for å opprettholde/øke testosteronnivået og for å øke lysten.

MACA - ØKT STAMINA & PRESTASJONSEVNE

Maca er kjent for sin enestående evne til å øke lyste. Urten er også kjent for å øke energinivået og utholdenheten. I tillegg er maca effektivt for å redusere størrelsen på prostata.

GUARANA - 4 GANGER KRAFTIGERE ENN KAFFE

Koffein fra guarana har en unik egenskap, det frigjør energi 4 ganger mer effektivt enn fra vanlig kaffe. Guarana sørger for en langvarig og jevn energifrigjøring, samt kan øke fettforbrenningen.

KUNDEUTTALELSER

Vita Pura har i dag over 20 000 kunder i Norge og ønsker å bidra til god helse, velvære og sunnere livsstil hos våre kunder med våre premium helseprodukter. Her kan du se et lite utvalg av våre kunders tilbakemeldinger:

ALT EN MANN TRENGER I 2 TABLETTER

12VITAMINER

Vitamin C
Vitamin E
Vitamin A
Vitamin D3
Vitamin B1
Vitamin B2
Vitamin B3
Vitamin B6
Vitamin B9
Vitamin B12
Vitamin B7
Vitamin B5

6MINERALER

Magnesium
Sink
Jern
Kobber
Mangan
Jod

5ANTIOKSIDANTER

Vitamin C
Vitamin E
Betakaroten
Koenzym Q10
Sink

4AMINOSYRER

L-karnitin
L-arginin
L-tyrosin
L-lysin

6URTEEKSTRAKTER

Guarana
Grønn te
Maca
Bukkehorn
Sibirsk ginseng
Bitter appelsin

Overskudd i hverdagen – økt energi, lyst & prestasjon

Overskudd i hverdagen – økt energi, lyst & prestasjon

NÆRINGSINNHOLD

Innhold per daglig dose:
1)
Maca extract
300mg
/
Bukkehornekstrakt
300mg
/
Grønn teekstrakt
300mg
/
- koffein
- 54mg
/
Guaranaekstrakt
130mg
/
- koffein
- 23mg
/
Magnesium
60mg
16%
Vitamin C
60mg
75%
L-karnitin
50mg
/
Sibirsk ginsengekstrakt
50mg
/
L-tyrosin
50mg
/
Vitamin E
30mg
250%
Vitamin B3
24mg
150%
L-lysin
20mg
/
L-arginin
20mg
/
Sink
15mg
150%
Vitamin B1
12mg
1091%
Bitter appelsinekstrakt
10mg
/
Vitamin B6
10mg
714%
Vitamin B5
10mg
167%
Koenzym Q10
10mg
/
Jern
6mg
43%
Vitamin B2
5mg
357%
Betakaroten
1.5mg
/
- Vitamin A
- 750µg
- 94%
Kobber
1mg
100%
Mangan
0.5mg
25%
Folsyre
400µg
200%
Jod
150µg
100%
Biotin
75µg
150%
Vitamin D3
25µg
500%
Vitamin B12
15µg
600%
1) % av daglig referanseverdi

INGREDIENSLISTE

Aktive ingredienser:
Magnesiumsalter av sitronsyre (magnesium), macaekstrakt (Lepidium meyenii), bukkehornekstrakt (Trigonella foenum-graecum), grønn teekstrakt (Camellia sinensis) (koffein), guaranaekstrakt (Paullinia cupana) (koffein), L- karnitin L-tartrat, L-askorbinsyre (vitamin C), sibirsk ginsengekstrakt (Eleutherococcus senticosus), L-tyrosin, sinksitrat (sink), D-alfa-tokoferylsuccinatsyre (vitamin E), nikotinamid (vitamin B3), L-lysin hydroklorid, L-arginin, jernholdig fumarat (jern), bitter appelsinekstrakt (Citrus aurantium), tiaminhydroklorid (vitamin B1), kolekalsiferol (vitamin D3), pyridoksinhydroklorid (vitamin B6), betakaroten (vitamin A), D-kalsiumpantonat (vitamin B5), koenzym Q10, riboflavin (vitamin B2), kobbersulfat (kobber), cyanocobalamin (vitamin B12), mangansulfat (mangan), folsyre (vitamin B9), kaliumjodid (jod), D-biotin (vitamin B7).

Andre ingredienser:
fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), klumpeforebyggende middel (tverrbundet natriumkarboksymetylcellulose, magnesiumsalter av fettsyrer), stabilisator (hydroksypropylmetylcellulose), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose og glyserol).

Allergener: Ingen.

ANBEFALT BRUK

Anbefalt daglig dose: 2 tabletter. Anbefalt daglig dose på 2 tabletter bør ikke overskrides. Boksen inneholder 60 tabletter som tilsvarer en måneds forbruk.

Kosttilskudd skal ikke brukes som en erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Ikke anbefalt for bruk av gravide eller ammende kvinner. Hvis du tar noen medisiner, ta kontakt med lege før bruk. Avslutt bruken og kontakt lege hvis bivirkninger oppstår. Ikke beregnet for bruk av personer under 18 år. Oppbevares på et kjølig og tørt sted, som er utilgjengelig for barn.

HELHETLIG MULTIVITAMIN OG DET LILLE EKSTRA

Vitaminer og mineraler er essensielle for god helse. Det er vanskelig å få i seg alt man trenger av vitaminer og mineraler kun via kost. Menn og kvinner har forskjellig behov for vitaminer og mineraler. Alpha Man er designet for å dekke alle menns behov for vitaminer og mineraler, i tillegg til andre virkestoffer som kan øke testosteronnivået, gi mer energi, samt øke lyst og bedre prestasjon.

Alpha Man inneholder hele 31 forskjellige aktive virkestoffer. 12 vitaminer, 4 aminosyrer, 6 mineraler og de 3 største antioksidantene, dette gjør Alpha Man til et av de, om ikke mest, helhetlige multivitamin for menn. I tillegg inneholder anbefalt dose hele 77mg koffein fra blant annet guarana, som er 4 ganger kraftigere enn koffein fra vanlig kaffe og sørger for en jevn og langvarig energifrigjøring. Alpha Man inneholder også koenzym Q10, en antioksidant som også kan øke energinivåene og er linket til god hjertehelse.

Alpha Man er ikke bare et premium multivitamin, det inneholder også 6 forskjellige urteekstrakter som er brukt og bevist til å kunne øke lyst, stamina og prestasjon, også under trening og annen tung fysisk aktivitet.

Kort sagt kan Alpha Man styrke immunforsvaret og bidra til god helse, gi mer energi og kraft i hverdagen, samt øke lyst og prestasjon. Alt en mann kan ha behov for i 2 tabletter!

AKTIVE VIRKESTOFFER

Alpha Man er et norsk utviklet multivitamin som er nøye sammensatt av virkestoffer med dokumentert effekt for å dekke menns behov.

VITAMINER

Vitaminer er små næringsstoffer som er essensielle for at kroppens stoffskifte skal fungere normalt. Kroppen produserer ikke vitaminer selv, med unntak av vitamin D (sollys på huden) og K (bakterier i tarmen), og trenger derfor å tilføres. Vitaminene har ulike funksjoner; oppbygging av muskler og skjelett, nedbrytning av karbohydrater, proteiner og fett, styrke immunsystemet og fler.

URTEEKSTRAKTER

Medisinske urter har vært brukt mot utallige tilstander og sykdommer siden tidenes morgen og flere har fått dokumentert sine effekter. Alpha Man får sitt koffeininnhold fra grønn te og guarana, som er 4 ganger kraftigere enn kaffe og har en langsommere og jevn energifrigjøring. Bukkehorn er bevist å kunne øke testosteronnivå, lyst og drift. Maca er kjent for sin enestående evne til å øke lysten og kan bidra til økt reproduksjonsevne. Maca er også kjent for å gi økt energinivå, utholdenhet, samt effektiv for å redusere størrelsen på prostata.

MINERALER

Mineraler er essensielle for å overleve. Essensielle vil si at de ikke kan produseres av kroppen og trenger å tilføres via kost. Mineralene har ulike funksjoner, lik vitaminene. Magnesium er blant annet viktig for muskelfunksjon, nervesignaler, hjertets funksjon, blodtrykk m.m. Sink og jod støtter blant annet immunsystemet. Sink og kobber er viktige for frisk hud.

ANTIOKSIDANTER

Antioksidanter er en gruppe vitaminer og mineraler som nøytraliserer skadelige stoffer (frie radikaler) som kan skade cellene i kroppen. Vitamin C er den sterkeste antioksidanten og den styrker også immunforsvaret. Vitamin E, betakaroten, koenzym Q10 og sink er også sterke antioksidanter.

AMINOSYRER

Aminosyrer er kroppens byggestener og de danner proteiner. Proteiner er ikke kun viktig for muskelvekst, men også alle andre vev og kroppsfunksjoner. DNA består blant annet av protein! Lysin er en essensiell aminosyre som kroppen ikke produserer. Lysin er blant annet viktig for opptak av mineraler. Karnitin er viktig for håndtering av fettsyrer. Tyrosin bygger opp blant annet adrenalin og dopamin (2 av kroppens lykkehormoner).

NÆRINGSINNHOLD

Innhold per daglig dose:
1)
Maca extract
300mg
/
Bukkehornekstrakt
300mg
/
Grønn teekstrakt
300mg
/
- koffein
- 54mg
/
Guaranaekstrakt
130mg
/
- koffein
- 23mg
/
Magnesium
60mg
16%
Vitamin C
60mg
75%
L-karnitin
50mg
/
Sibirsk ginsengekstrakt
50mg
/
L-tyrosin
50mg
/
Vitamin E
30mg
250%
Vitamin B3
24mg
150%
L-lysin
20mg
/
L-arginin
20mg
/
Sink
15mg
150%
Vitamin B1
12mg
1091%
Bitter appelsinekstrakt
10mg
/
Vitamin B6
10mg
714%
Vitamin B5
10mg
167%
Koenzym Q10
10mg
/
Jern
6mg
43%
Vitamin B2
5mg
357%
Betakaroten
1.5mg
/
- Vitamin A
- 750µg
- 94%
Kobber
1mg
100%
Mangan
0.5mg
25%
Folsyre
400µg
200%
Jod
150µg
100%
Biotin
75µg
150%
Vitamin D3
25µg
500%
Vitamin B12
15µg
600%
1) % av daglig referanseverdi

INGREDIENSLISTE

Aktive ingredienser:
Magnesiumsalter av sitronsyre (magnesium), macaekstrakt (Lepidium meyenii), bukkehornekstrakt (Trigonella foenum-graecum), grønn teekstrakt (Camellia sinensis) (koffein), guaranaekstrakt (Paullinia cupana) (koffein), L- karnitin L-tartrat, L-askorbinsyre (vitamin C), sibirsk ginsengekstrakt (Eleutherococcus senticosus), L-tyrosin, sinksitrat (sink), D-alfa-tokoferylsuccinatsyre (vitamin E), nikotinamid (vitamin B3), L-lysin hydroklorid, L-arginin, jernholdig fumarat (jern), bitter appelsinekstrakt (Citrus aurantium), tiaminhydroklorid (vitamin B1), kolekalsiferol (vitamin D3), pyridoksinhydroklorid (vitamin B6), betakaroten (vitamin A), D-kalsiumpantonat (vitamin B5), koenzym Q10, riboflavin (vitamin B2), kobbersulfat (kobber), cyanocobalamin (vitamin B12), mangansulfat (mangan), folsyre (vitamin B9), kaliumjodid (jod), D-biotin (vitamin B7).

Andre ingredienser:
fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), klumpeforebyggende middel (tverrbundet natriumkarboksymetylcellulose, magnesiumsalter av fettsyrer), stabilisator (hydroksypropylmetylcellulose), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose og glyserol).

Allergener: Ingen.

ANBEFALT BRUK

Anbefalt daglig dose: 2 tabletter. Anbefalt daglig dose på 2 tabletter bør ikke overskrides. Boksen inneholder 60 tabletter som tilsvarer en måneds forbruk.

Kosttilskudd skal ikke brukes som en erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Ikke anbefalt for bruk av gravide eller ammende kvinner. Hvis du tar noen medisiner, ta kontakt med lege før bruk. Avslutt bruken og kontakt lege hvis bivirkninger oppstår. Ikke beregnet for bruk av personer under 18 år. Oppbevares på et kjølig og tørt sted, som er utilgjengelig for barn.

Fri frakt

Rask levering

100% naturlig

BESTILL ALPHA MAN

Kun kr 349 for 30 dagers forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Levert rett hjem til deg. 14 dagers returrett på første pakke.

34.99 34.99 34.99 34.99 34.99 34.99 349 349 349 349 34.99 34.99 34.99 34.99 299 299 34.99 34.99 34.99 34.99 34.99 34.99 34.99 34.99