fbpx

Oppskrift på smoothie som du bare må prøve!

Smoothie er en fantastisk enkel måte å få i seg mengder av vitaminer og mineraler på. Sjekk denne supersmoothien!

Det finnes nesten ikke grenser for hva du kan bruke i smoothien din. Baserer du den på sunne råvarer som frukt og grønnsaker får du et næringsrikt måltid som gjør godt for helsa. Prøv en ny oppskrift på smoothie til lunsj!

 

Oppskrift på smoothie kan spores langt tilbake i tid

Den første oppskriften på smoothie ble publisert i en kokebok helt tilbake på 1940-årene. Det er en enestående måte å få i seg frukt, bær og grønnsaker på. Konsistensen er tyktflytende og smaken forfriskende. Måltidet er proppet med vitaminer, mineraler, fiber og proteiner, og deg mange av næringsstoffene du må få i deg gjennom en dag.

Smoothie kan nytes til enhver tid på dagen, og gjør seg utmerket både som frokost, lunsj, dessert, mellommåltid, påfyll etter trening, kveldsmat, you name it. Det er et superanvendelig produkt som med fordel kan innlemmes i kostholdet ditt! Amerikanerne var tidlig ute med egne smoothie-barer allerede på 70-tallet, og internett florerer av oppskrifter på smoothie som kan lages i ethvert hjem.

 

Grønn supersmoothie

oppskrift sunn smoothie

Denne smoothien bugner av sunnhet. Avokado gir deg mange sunne fettsyrer, og kiwi er spekket med C-vitaminer – faktisk dobbelt så mye som appelsin! En enkelt porsjon spinat dekker halvparten av dagsbehovet for vitamin A. Dessuten er også spinaten en god kilde til C-vitamin, med innholdet på nivå med en appelsin. C-vitaminer gjør godt for immunforsvaret ditt, som sørger for å holde deg sunn og frisk. Lime gir smoothien en frisk smak og tilfører både kostfiber og enda mer vitamin C. Kostfiber gjør godt for fordøyelsen din. Sjekk denne oppskriften på smoothie og prøv den til lunsj i morgen!

Du trenger:

  • 1 avokado
  • 1 lime
  • 2 kiwi
  • 2 dl eplejuice
  • 50 g babyspinat

Slik gjør du det:

Del avokadoen i to og fjern steinen. Skrap ut alt fruktkjøttet. Skrell kiwien og bland avokado, kiwi og spinat i en blender. Tilsett eplejuice og press over limesaft. Kjøres til en glatt masse. Nyt en fantastisk god oppskrift på smoothie som gir deg et lass av C-vitaminer for å booste immunforsvaret!

 

ANBEFALT

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER

Mest lest

#VITAPURA_COM