fbpx

Bli kvitt grevinneheng på bare 10 minutter

Veltrente armer er ikke bare estetisk pent. Det er også funksjonelt, og til god hjelp gjennom enhver hverdag. Sjekk hvordan du kan dra nytte av de enkle øvelsene du også.

Lei av at armene disser? Det berømte «grevinnehenget» er et godt kjent begrep, og sjeldent noe man har høyt på ønskelista. Likevel er det langt ifra uvanlig. Mange tror at det krever enorm innsats å få strammet opp armene, men der tar de feil. Det kan nemlig gjøres i en fei bare man gjør det riktig! Du kan nemlig bli kvitt grevinneheng på bare 10 minutter hvis du kjører disse øvelsene jevnlig:

 

1: Dips

bli kvitt grevinneheng

En svært effektiv øvelse for å stramme opp baksiden på overarmen og dermed bli kvitt grevinneheng. Dessuten styrker du overkroppen generelt, hvilket gir større muskelmasse og bedre forbrenning.

Slik gjør du det:

Plasser hendene på en benk eller forhøyning bak deg. Armene skal være strake og beina hvilende strakt forran deg. Senk kroppen ned og hev deg opp igjen. Pass på at albuene ikke spriker ut til siden, men peker bakover. Kjør 3 sett med minimum 10 repetisjoner.

 

2: Bicepscurl med vekt

bli kvitt grevinneheng

Både biceps og triceps må til pers hvis du skal få temmet og bli kvitt grevinneheng. Bicepscurl med manualer er en klassisk øvelse som vil hjelpe deg på veien mot målet.

Slik gjør du det:

Stå oppreist og hold en manual i hver hånd. Hendene skal henge ned langs siden. Dra vektene oppover mens du vrir underarmen slik at du på toppen av øvelsen har håndflatene pekende inn mot ansiktet. Press ordentlig sammen og slipp kontrollert ned igjen til utgangsposisjon. Gjennomfør 2-3 sett med 15 repetisjoner på hver.

 

 

3: Push-ups

bli kvitt grevinneheng

En klassiker man ikke kommer foruten. Skal du bli kvitt grevinneheng må du ganske enkelt sette alle kluter til. Push-ups er en enkel og effektiv øvelse.

Slik gjør du det:

Legg deg på gulvet med tærne i bakken og strake armer. Senk deg kontrollert ned til gulvet og press deg opp igjen. Utfør 3 sett med ti repetisjoner.

 

 

4: Gående planke

Planken er en allsidig øvelse som finnes i mange varianter. Gående planke utfordrer styrken i både armer og kjerne, og er helt suveren for å bli kvitt grevinneheng.

Slik gjør du det:
Still deg i push-up posisjon. Hold blikket ned for å ikke anstrenge nakken – hodet skal være en naturlig forlengelse av ryggraden. Hold kroppen helt strak, og klem godt med kjernen. Gå ned på venstre albue, deretter høyre albue, opp på venstre hånd, og så opp på høyre hånd. Gjør 4 sett med seks repetisjoner i hver, og sørg for å veksle på hvilken hånd du først går ned med.

 

Kjør gjerne alle øvelsene som en sirkeltrening. Da tar du ett sett av hver øvelse til du har gått gjennom alle øvelsene en gang, før du kjører neste runde. På denne måten får de ulike musklene hvile litt mellom slagene.

 

ANBEFALT

ALPHA MAN™

Feel stronger and energetic!

Få tilbake kraften og energien
Alpha Man er et avansert kosttilskudd optimalisert for å booste testosteronnivået i kroppen. Alpha Man har egenskaper som kan gi deg mer energi, øke forbrenningen, lysten og evnen til å bygge muskler.

LES MER

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER

Mest lest