fbpx

Gå ned i vekt raskt med dette lure trikset

Vektnedgang er krevende, og ofte må man vente lenge før man ser resultater. Man må være motivert for å kunne stå i det. For motivasjonens skyld kan det være greit å kunne et og annet triks som gjør at man ser resultatene litt kjappere.

Det finnes en rekke matvarer som er med på å øke kroppens metabolisme. Metabolisme er det samme som stoffskifte, og dekker den prosessen hvor kroppen forbrenner næringsstoffer for å sikre energitilførsel av stoffer som driver kroppen videre. De forskjellige matvarene har ulik innvirkning på denne prosessen. Når du skal gå ned i vekt raskt, er det greit å kjenne til de små triksene som kanskje kan sette ytterligere fart på forbrenningen.

 

Sitron – når du skal ned i vekt raskt

Slankerens gode hjelper heter altså sitron. Denne frukten er kalorifattig, rik på fiber, og inneholder gode mengder mineraler som kalsium, jern, jod, magnesium, sink, selen, natrium, kalium og fosfor. Den gule saken er dessuten en kilde til både vitamin A, B, C og D. Sitronen er med andre ord proppfull av næring!

sitron kan hjelpe deg ned i vekt raskt
Sitron er kanskje ikke førstevalget for ren snacks, men blandet i forskjellige drikker gjør den helsa di veldig godt!

 

Hvordan hjelper sitron deg med vektnedgang?

Sitron er naturlig vanndrivende, og hjelper dermed kroppen din å kvitte seg med toksiner. I tillegg er den rik på flavonoider, som bidrar til å redusere fett i blodet. Magesaftproduksjonen øker når kroppen inntar sitron, hvilket har en gunstig effekt på fordøyelsesprosessen og på enzymenes funksjon slik at leveren din får jobbet mer effektivt.

Mengden C-vitamin i sitron er betydelig. C-vitamin er godt for immunforsvaret vårt, og må tilføres via kostholdet fordi kroppen ikke produserer det selv. Sitronens fiberinnhold er også svært gunstig for helsa vår. Fiber gjør at du føler deg mer mett, som igjen gjør det enklere å ikke overspise. Overspising er lite forenelig med å gå ned i vekt raskt.

 

Hvordan få i deg mer sitron?

Det er kanskje ikke veldig fristende å sette tennene i en stor, saftig sitron i tide og utide. Heldigvis finnes det bedre måter å få i seg næringsstoffene på. Prøv en av disse:

  • Varmt vann med presset sitron. Dette er en superenkel måte å få i seg sitron på. Kok opp vann og tilsett presset sitron. Det varme vannet vil i tillegg kunne forbedre tarmbevegelsene dine.
  • Citron pressé. Denne er ikke så ulik den første, men kan minne mer om limonade. Bland vann og sitron, enten varmt eller kaldt. Bruk så søtningsmiddel for å runde av den syrlige smaken. Unngå sukker hvis du skal gå ned i vekt raskt.
  • Limonade med ingefær og sitron. Ingefær kan forbedre fordøyelsen ytterligere og dermed gjøre vektreduksjonen enda mer oppnåelig. Bland saften av 8-10 sitroner, en halv rot ingefær, 1 ½ liter vann, og søt det hele med litt honning.
gå ned i vekt raskt med riktig mat
Ingefær og sitron er svært gode matvarer når man skal ned i vekt.

 

Sitronen har altså flere helsegevinster enn du tror. Klargjør ei stor mugge med sitronlimonade om kvelden før du legger deg, så kan du nyte den som tørstedrikk og likevel gå ned i vekt raskt dagen etter.

 

ANBEFALT

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER

Mest lest

#VITAPURA_COM