fbpx

Sunne og næringsrike desserter!

Dessert? Ja takk! Med disse sunne og næringsrike dessertene kan du nyte hver eneste bit med god samvittighet. Finner du en favoritt?

Det finnes mange alternative desserter som både smaker og ser godt ut, men veldig mange krever ca. 1 million ingredienser, og tar bortimot 14 år å lage. Ofte inkluderer oppskriftene også ingredienser med navn som du aldri har hørt om og som kun fåes kjøpt på helsekostbutikker.

Disse oppskriftene derimot inneholder relativt få ingredienser, de er enkle få tak i, og det tar kort tid å lage desserten. I tillegg er ingrediensene som er brukt både sunne og næringsrike. Husk likevel at alt må spises med måte, så selv om noe kan være sunt, så trykker du ikke nedpå 17 småkaker på rappen.

 

Eple med peanøttsmør

Sunne og næringsrike desserter
Eple med peanøttsmør – enkelt, næringsrikt og nydelig!

Denne enkle oppskriften krever ikke annet enn et eple, litt peanøttsmør, og eventuelt noen friske bær eller litt tørket frukt.

Skjær eple i ca. 1 cm tykke skiver. Smør på litt peanøttsmør, gjerne en sunnere variant som som du får kjøpt på helsekostbutkikker eller for eksempel Proteinfabrikken, og strø over litt friske bær, nøtter eller tørket frukt. Du kan gjerne også krydre litt med kanel dersom du ønsker. Smaker nydelig!

 

Cottage Cheese med granateple

Sunne og næringsrike desserter
Cottage Cheese med granateple ser estetisk godt ut, og smaker det også!

Nesten litt for enkelt, men alt du trenger er en boks Cottage Cheese og et granateple! Hell over litt Cottage Cheese i en skål, skjær granateple i to og grav ut noen av steinene som du fordeler over Cottage Cheesen. Du kan også variere med å bruke Kesam, og prøv gjerne å «krydre» med litt frisk sitronmelisse!

 

Sjokolademousse av avokado

Sunne og næringsrike desserter
Denne smakfulle sjokolademoussen er nesten obligatorisk å prøve!

Ikke la deg skremme av navnet, for selv om det ikke høres veldig godt ut med en kombinasjon av sjokolade og avokado, så har dette faktisk blitt en veldig populær dessert rundt omkring. Til 1-2 porsjoner trenger du:

  • 1 avokado
  • 1 banan (gjerne godt moden)
  • 2 ss kakaopulver
  • 4 dadler
  • 3 ss vann eller presset saft fra en appelsin
  • 0,5 ts salt

Bland alle ingrediensene med en stavmikser eller blender, og kjør til en jevn masse. Server gjerne med friske bær!

ANBEFALT

ALPHA MAN™

Feel stronger and energetic!

Få tilbake kraften og energien
Alpha Man er et avansert kosttilskudd optimalisert for å booste testosteronnivået i kroppen. Alpha Man har egenskaper som kan gi deg mer energi, øke forbrenningen, lysten og evnen til å bygge muskler.

LES MER

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER