fbpx

Bli kvitt PMS-plagene!

Smerter, kramper, oppblåsthet og humørsvingninger? Det er langt fra uvanlig at disse plagene følger menstruasjonssyklusen. Noen plages mer enn andre, og felles for alle er at det er noe vi gjerne kunne vært foruten. Les videre hvis du vil finne ut hvordan du blir kvitt PMS-plager så du kan være deg selv, hver dag!

 

Vita Woman – kosttilskuddet som lar deg være deg

Vita Woman er et avansert kosttilskudd som motvirker plagene mange opplever gjennom menstruasjonssyklusen. Hjelpemiddelet inneholder virkestoffer som er bevist å motvirke hodepine, ømme bryster, muskel- og magesmerter, og oppblåsthet. I tillegg gjør innholdet av vitamin B6, magnesium og omega-3 at humørsvingninger og nedsatt stemningsleie kan bedres, så du får være mer deg selv gjennom hele måneden. Tilskuddet er effektivt for å bli kvitt PMS og dens tilhørende plager.

bli kvitt pms-plager

 

Hvordan virker det?

Vita Woman inneholder en samling aktive virkestoffer som hjelper deg å bli kvitt PMS-plager. Vektøkningen holdes under kontroll ved at forbrenningen opprettholdes og væskeansamling motvirkes, i tillegg til at flere av virkestoffene jobber for å gi deg økt energi. Tretthet og utmattelse motvirkes, og ingrediensene tilrettelegger for et økt energinivå gjennom hverdagen.

 

Bli kvitt smertene og ubehaget

Flere av virkestoffene i Vita Woman har dokumentert god effekt mot menskramper og magesmerter. Dette er vanlige følgesvenner gjennom en syklus, og er plagsomme unødvendigheter vi med fordel kunne unnsluppet. Med Vita Woman er det mulig å bli kvitt PMS-plager. Innholdet av gammalinolensyre er spesielt tiltenkt menssmerter, hodepine og ømme bryster. I kombinasjon med innholdet av omega 3, 6 og 9, som er essensielle fettsyrer med betydning for hodepine, humørsvingninger, nedstemthet og oppblåsthet, forsterkes virkningen. Disse fettsyrene har dessuten er positiv virkning på hjertehelse og immunsystem. Også tilskuddets innhold av kalsiumkarbonat er effektivt mot ømme bryster og oppblåsthet.

bli kvitt pms-plager

 

Få hormonene under kontroll igjen

Mange av plagene gjennom syklusen skyldes hormoner som lever sitt eget liv. De kan påvirke en hel rekke områder, og er fundamentalt å få kontroll over skal du bli kvitt PMS-plager. Vita Woman inneholder magnesium, som styrker effekten av vitamin B6 for optimal hormonbalanse. I tillegg er både magnesium, omega 3, 6, og 9, og gammalinolensyre aktive motstandere til oppblåsthet og ømhet. Vita Woman inneholder dessuten nettopp vitamin B6, som har vist seg å hjelpe mot de emosjonelle plagene som depresjon, utmattelse, humørsvingninger og økt irritabilitet.

 

Bli kvitt PMS-plagene, nå!

Vita Woman viser best effekt ved daglig inntak over lengre tid. Etter 2-3 måneder er det dokumentert best effekt, som bedres ytterligere etter 6 måneder. Prøv Vita Woman, så du kan være deg selv, hver dag! Du kan lese mer om produktet her.

 

ANBEFALT

VITA WOMAN™

Feel like you, everyday!

PMS-lindring og kvinners helse
Vita Woman er et helt nytt kosttilskudd som er utviklet for å motvirke smertene og ubehaget som følger med menstruasjonssyklusen. Virkestoffene fungerer sammen og optimaliserer hormonbalansen så du kan føle deg som deg selv, alle dager i måneden!

LES MER

Mest lest

#VITAPURA_COM