fbpx

12 minutterts HIIT økt du kan gjøre hvor som helst

Vi skulle gjerne hatt tid til 1 time trening hver eneste dag, men slik er det for de færreste av oss. Denne 12 minutters økta er perfekt til dager der du har det som travlest.

Enkelte dager er det bare umulig å presse inn lange treningsøkter, og da er det ekstra godt å være forberedt slik at du kan utnytte tiden du har til gode. Ferier og reiser er situasjoner der treningen ofte må vike, men kanskje er det nettopp i disse sammenhengene at de fleste av oss burde trene. Trening gir overskudd, tar deg koble ut mentalt (og fysisk), gjør underverker for helsen din og kan gjøre deg mer effektiv.

Denne effektive 12 minutters treningsøkta kan du ta med deg overalt hvor du reiser eller oppholder deg. Den krever ikke annet utstyr enn deg selv, og den sørger for å få trent hele kroppen. Ha fokus på god teknikk og gjennomfør hver øvelse til punkt og prikke. Husk, det er kun 12 minutter.

 

12 minutterts HIIT økt du kan gjøre hvor som helst

 Utskriftsvennlig versjon: 12 minutterts HIIT økt du kan gjøre hvor som helst

ANBEFALT

For deg som vil føle mannskraften! 
Alpha Man er et helt nytt og avansert kosttilskudd optimalisert for å booste testosteronnivået i kroppen. Alpha Man har egenskaper som kan gi deg mer energi, øke forbrenningen, sexlysten og evnen til å bygge muskler!

Gå ned i vekt uten å plages av sult og søtsug!
Royal Burner hjelper deg ned i vekt ved å redusere sult og søtsug slik at du spiser mindre og sunnere. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.