fbpx

Tren hele kroppen på kun 9 minutter!

9 minutter! Det er alt du trenger for å få trent hele kroppen. Gjennomfør disse to øvelsene med høy intensitet og god innsats, og gi deg selv et klapp på skuldra!

Du vil kanskje si at 9 minutter er altfor lite til å få trent hver eneste muskel i hele kroppen, og sannheten er at ja det er for lite. MEN – det betyr ikke at du ikke kan rekke å få til en skikkelig god treningsøkt for store deler av kroppen, og ikke minst oppnå en god treningseffekt!

Effektiv trening er noe vi virkelig brenner for, og denne økta er et godt bevis på at det er mulig oppnå mye på kort tid. Det vesentlige er at du holder høy intensitet gjennom hele økta, at du står på maksimalt i arbeidsperiodene, og hviler de sekundene du kan i pausene. Velger du å ta det rolig gjennom hele økta, så er det kun deg selv du lurer. Vi mener ikke at du skal gi maks dersom du ikke føler deg i god form, men om formen er på plass, og dette er den eneste treningen du gjør i løpet av dagen, da bør du sørge for å få opp pulsen skikkelig.

 

9 minutter Tabata trening

Økten under består av kun to øvelser – knebøy og mountain climbers. Øvelsene gjennomføres fortløpende der du først utfører 40 sekunder knebøy, hviler i 20 sekunder, og gjentar 8 ganger før du hviler i 1 minutt. Deretter utfører du 20 sekunder mountain climbers, hviler i 10 sekunder, og gjentar 8 ganger. Totalt vil dette ta deg 9 minutter.

Begge øvelsene er relativt intensive og krever at du aktiverer store deler av kroppen. Kombinasjonen av hopp og knebøy sørger for at pulsen øker raskt, og at du opprettholder høy puls gjennom hele øvelsen. De 20 sekundene du har til å hvile mellom hver arbeidsperiode, sørger for at du får litt tid til å hente deg inn igjen slik at du er klar for å gi alt.

 

Knebøy med kroppsvekt

Utfør: 40 sek – Pause: 20 sek – Gjenta 8 ganger

Mountain Climbers

Utfør: 20 sek – Pause: 10 sek – Gjenta 8 ganger

ANBEFALT

For deg som vil føle mannskraften! 
Alpha Man er et helt nytt og avansert kosttilskudd optimalisert for å booste testosteronnivået i kroppen. Alpha Man har egenskaper som kan gi deg mer energi, øke forbrenningen, sexlysten og evnen til å bygge muskler!

Gå ned i vekt uten å plages av sult og søtsug!
Royal Burner hjelper deg ned i vekt ved å redusere sult og søtsug slik at du spiser mindre og sunnere. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.