fbpx

Super vegetarburger – helt enkelt!

Disse vegetarburgerne kommer til å endre synet ditt på vegetarmat! Sunt, enkelt, billig og super godt!

Vegetarmat er mer populært enn noen gang. For 10 år siden var det nesten ikke mulig å si at du var vegetarianer uten at skeptiske spørsmål ble fyrt mot deg som en mitraljøse. I dag er det helt annerledes, og det å spise vegetarisk kan nesten sees på som en ny trend. Nye vegetar restauranter dukker opp stadig vekk, og flere og flere veletablerte og godt kjente restauranter får vegetarretter på menyen.

Også matprodusentene har fått med seg at det er en endring i holdningene til samfunnet. Flere forbrukere ønsker seg «grønnere» og mer miljøvennlige alternativer, og ikke minst sunnere produkter som også smaker godt. I løpet av få år har både kjente matvareprodusenter og butikkenes egne merkevarer kommet med en rekke gode vegetarretter. Coop har en av de som var tidligst ute til å kaste seg ut på vegetar-trenden. Gjennom sin egen merkevare produksjon, lanserte de med en hel serie vegetarprodukter under navnet «Coop Vegetar«. Og jammen ble det ikke suksess! Flere aktører har fulgt i fotsporene til Coop, og kjeden selv har utvidet med et langt større utvalg produkter.

Bildene vi deler under er retter som er basert på et produkt hentet fra Coop sin vegetarserie – nemlig «Coop Vegetar burgere»! Det er ikke til å legge skjul på at burgere smaker over middels godt, og hvis vi kan gjøre en burger sunn, da er middags-favoritten «taco» plutselig sterkt truet

coop vegetar burger
Coop Vegetarburgere. Du kan velge mellom enten «Bønne- og erteburger», «Rødbeteburger eller «Burgere av sopp».

 

God kilde til proteiner og fiber

Det noe uvanlige med Coop sine vegetarburgere er at de ikke er basert på soyaprotein. Bønne- og erteburgeren inneholder soya som smaksforsterker, men hovedingrediensen er noe annet Bønne- og erteburgeren består av 61% aspargesbønner og 15% erter, i tillegg til løk, ingefær og pepper. Rødbeteburgeren er laget av hele 74 % rødbeter (!!!), i tillegg til løk, havregryn, honning og karvefrø. Felles for produktene er at de er gode kilder til proteiner og fiber, smaker fantastisk godt, og ikke minst er bærekraftig.

Burgeren trenger kun å varmes i en stekepanne et par minutter på hver side før den er klar til servering. Det nydelige med burgere er at du på linje med taco kan velge tilbehøret selv, og du kan gjøre så store variasjoner at det nesten blir som en ny rett hver gang. Vi anbefaler riktignok at du velger tilbehør av den sunnere varianten, og unngå for all del den feite dressingen. Ønsker du en dressing kan du lage en frisk og sunn dressing på lettrømme, mager kesam eller yoghurt naturell som du tilsetter ulike krydder. Velg også et grovt hamburgerbrød, grove rundstykker, brødskiver eller for eksempel grove pitabrød.

Så dersom du har vært skeptisk til vegetarmat frem til nå, så er det på tide at du får smakt på disse burgerne og endrer holdning.

Vi sier i hvert fall bare «vel bekomme»!

hamburger vegetar
Rødbetburger, grovt hamburgerbrød, tomater, reddik, salatblader og agurk. en fargerik, smaksrik og enkel rett.

 

vegetar burger
Bønne- og erteburger med salatblader tomat, rødløk og grovt hamburgerbrød.

 

hamburger vegetar
Vegetarburger med stekt egg, stekte potetbåter, cherrytomater, salat og ost.

 

burger rødbeter
Rødbeteburgeren til Coop består av hele 74% rødbete!

ANBEFALT

ALPHA MAN™

Feel stronger and energetic!

Få tilbake kraften og energien
Alpha Man er et avansert kosttilskudd optimalisert for å booste testosteronnivået i kroppen. Alpha Man har egenskaper som kan gi deg mer energi, øke forbrenningen, lysten og evnen til å bygge muskler.

LES MER

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER