fbpx

Sunt snacks med under 100 kcal

«Snacking» er et kjent begrep for mange, og det er lett å gå i fellen ved å spise for mye. Ofte snacker man kanskje når man er småsulten, venter på middag eller rett og slett bare fordi man er fysen på noe digg. Her får du tips til 4 ulike typer sunt snacks som inneholder mindre enn 100 kalorier per porsjon og har dermed ganske liten effekt på ditt totale kaloriinntak! Kan nytes med god samvittighet, nesten når som helst

 

Fryste druer

Fryste druer kanskje verdens mest undervurderte snack. Det er sunt, frisk og smaker ekstremt godt – spesielt rett fra fryseren. De kan også ligge i fryseren over tid slik at du kan ta opp når du er snopesyk! Frys ca 150g med druer i en pose og ta de opp etter ca 2 timer. Da er de frossen, kald og skikkelig forfriskende. Super snacks som er sunt og godt og inneholder mindre enn 100 kalorier

 

 

Bringebær is/sorbet

For å lage dette trenger du en blender, ca 300g frosne bringebær og en sitron. Skvis sitronen og tilsett bringebærene i blenderen, det kan være du må tilsette litt vann også. Sett blenderen på fult og la den god til du får en passelig konsistens. Dette er ekstremt forfriskende, og lages enkelt på ett par minutter. En porsjon inneholder lite kalorier, og langt under 100 kalorier i alle fall!

 

Popkorn

Du har kanskje hørt at popkorn er det ultimate slanke snackset? Det stemmer det. Du kan spise ca 50 popkorn, altså ca 5 never med popkorn og fortsatt holde deg under 100 kalorier. Popkorn har et lavt innhold av både kalorier og fett, og gir deg fortsatt litt «chipsfølelse».

Stekt eple

Kutt opp epler i båter og dypp i kanel og eventuelt sukrinmelis/sukrin sukker. Stek i ovnen på ca 100 grader i underkant av en time og du har skikkelig digg eplesnacks. Kan nytes varm, alene, som tilbehør. Kan også lages i forveien og nytes kaldt når du får lyst på noe snacks.

 

Kilder

  1. Iform

 

 

ANBEFALT

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER