fbpx

Sunne rutiner, med god samvittighet!

Vinteren er på vei mot oss, og tiden for utskeielser nærmer seg med stormskritt. Det er vel lite som er så digg som en stor kopp kakao hver dag etter jobb? Men er utskeielser egentlig så farlig? Kanskje vi heller bør fokusere på disse og erstatte de med sunne alternativer? Les mer om hvordan du kan få sunne rutiner med god samvittighet! Det er ikke bare i matveien man kan ta sunne valg, nemlig!

 

Viktigheten av å «koble av»

Kanskje er du fantastisk opptatt av å spise sunt, til en hver tid? Da kan du ha godt av å koble av, eller avkoblingsdager. Dette kan være dager der du kobler av både psykisk og fysisk. Dager der du kan spise det du vil, uten å tenke over hva det inneholder. På treningsspråket vil dette kalles en cheat day. Det er en viktig dag, og et effektivt middel for å motivere seg selv gjennom en uke for eksempel. Man kan velge når man vil ha denne dage, men for eksempel en fredag? Dette er en ypperlig måte å legge seg til en sunn rutine med god samvittighet!

 

 

Ikke bare avkobling i matveien

For å innta sunne rutiner med god samvittighet er det ikke bare i matveien du må ha det bra. Det er også viktig å ha en god psykisk helse. Kanskje du kan koble litt av når du kommer hjem fra jobb? Trekke pusten inn, les en god bok og bare ta det helt med ro. På denne måten gir du hjernen din fred og ro til å hvile og oppfordrer kroppen til en rutine som er sunn.

 

Avkobling med trening?

For noen kan trening være et effektivt middel for å opprettholde sunne rutiner. Dette kan også være en form for både fysisk og pskysisk avkobling for mange. Trening gir som kjent god samvittighet så her kan du få både i pose og i sekk dersom du er litt heldig. Dette har helt klart en positiv effekt på helsen din.

 

 

Planlegging

Planlegg gjerne de dagene du tenker å koble av, enten i matveien eller bare på generell basis. Dersto mer du planlegger, desto mer er sannsynligheten for at det blir vellykket. Spiser du litt av alt hele tiden, og ikke har noe system er det lettere å falle utenfor sunne rutiner enn hvis du faktisk har planlagt at du den og den dagen skal få lov å «slå deg litt løs».

 

Gi litt faen

Sist men ikke minst er det verdt å nevne at mange har en tendens til å henge seg altfor mye opp i å leve sunt. Hva med å gi litt mer faen? Vær litt spontan, ta ting som det kommer og gjør ting du vanligvis ikke gjør. Ikke drep deg selv med dårlig samvittighet dersom du en dag spiser en sjokolade for mye – det er HELT GREIT.

 

 

ANBEFALT

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER