fbpx

Sunn og smaksrik eggerøre!

Denne herlige oppskriften på eggerøre med litt ekstra tilbehør er både lettvint, sunn, mettende og god! Alt sammen på 5-10 minutter!

Visste du at nordmenn spiser i snitt 190-200 egg person i året? Ja, i året – ikke i løpet av livet! Det er ganske heftige tall. Totalt utgjør dette 12,5 kg per person i løpet av et kalenderår. Og heldigvis trenger vi ikke å slutte med det, for selv om det har vært debattert til tider voldsomt rundt det lille ovale egget, så tyder det aller meste på at den vesle og litt avlange kula er sunt og godt for oss.

Egget inneholder alle de essensielle aminosyrene som vi er helt avhengige av, og i tillegg er det proppfullt av vitaminer og mineraler. I tillegg til å være en proteinbombe, så gir det deg vitamin B12, vitamin D, vitamin E, sink, sulfur, jod, kalsium, jern og selen. Egget er med andre ord ikke bare bra for å mette magen din, men også for muskler, skjelett, sener, hud, hår og tenner, for ikke å snakke om at det booster immunforsvaret.

Med alle disse gode grunnene til å spise egg, så er det vel ikke stort annet å gjøre enn å smelle sammen ett godt eggemåltid!

 

Sunn og smakfull eggerøre

sunn eggerøre
Server gjerne med grovt brød eller et grovt rundstykke med eggerøre i mellom (som om det skulle ha vært en hamburger).

2 porsjoner

 • 5 egg
 • 2 ss vann
 • 0,5 ts salt
 • 1/8 ts pepper
 • Litt grovhakkede basilikumblader
 • 1/2 ss gressløk (bruk gjerne tørket gressløk krydder)
 • 1/2 løk
 • 10 cherrytomater

Fremgangsmetode

 1. Visp sammen egg, vann, salt, pepper og gressløk.
 2. Grovhakk basilikumbladene og løken. Kutt cherrytomatene i to.
 3. Smelt litt smør i en panne og hell over blandingen. Når den begynner å bli litt stiv tilsetter du basilikumbladene.
 4. Rør jevnlig mens du steker røren på svak varme.
 5. Server med frisk basilikum, cherrytomater og grovt brød eller grove rundstykker.

ANBEFALT

ALPHA MAN™

Feel stronger and energetic!

Få tilbake kraften og energien
Alpha Man er et avansert kosttilskudd optimalisert for å booste testosteronnivået i kroppen. Alpha Man har egenskaper som kan gi deg mer energi, øke forbrenningen, lysten og evnen til å bygge muskler.

LES MER

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER

Mest lest

#VITAPURA_COM