fbpx

Sukkerfri marsipan med kun 3 ingredienser

Marsipan er utrolig enkelt å lage selv, og kan lett gjøres sukkerfritt. Det beste med det, er at du nesten ikke smaker forskjell på marsipan med eller uten sukker. Derfor kan du like godt lage den sukkerfri når du først skal lage! En annen fin ting er at du kan lage stor porsjon og lagre den til en dag du er snopesyk. Marsipanen kan nemlig lagres over lang tid. 

 

 

Ingredienser til sukkerfri marsipan

100g Mandelmel eller malte mandler

2 eggehviter

50g sukrinmelis

(Sukkerfri sjokolade som trekk, valgfritt)

Framgangsmåte til sukkerfri marsipan

  1. Må du male mandler starter du med dette. Du kan fint male mandler i en vanlig blender. Eventuelt kan mandelmel brukes, bare pass på å ikke kjøp den fettfrie versjonen – den blir ofte veldig tørr!
  2. Bland sammen alle ingrediensene. Deigen blir litt seig, og det kan være greit å bruke hendene til å kna den slik at du får en jevn masse
  3. Sett massen til side i ca 15 minutter, gjerne i kjøleskap. Da får den satt seg og er lettere å rulle ut
  4. Trill massen til en lang pølse
  5. Kutt opp i ca like store biter og rull til runde kuler
  6. Dersom du vil, kan marsipanen dyppes i smeltet sjokolade for ekstra smak, bruk gjerne sukkerfri sjokolade for å fullføre en helt sukkerfri oppskrift.
  7. Dersom du har hatt sjokolade rundt kan kulene gjerne stå i kjøleskapet til sjokoladen er stivnet, ellers kan de spises rett etter de er trillet ferdig
  8. NYT! Kan også lagres i kjøleskap over lengre tid. Helst i en tett boks for å unngå at den blir tørr

 

Kilde

  1. Lindastuhaug.no

 

ANBEFALT

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER

Mest lest

#VITAPURA_COM