fbpx

Spis mer sink og gi sexlysten en boost!

Sink er et viktig mineral. Dets arbeidsoppgaver er mange og varierte, men blant de viktigste å trekke frem i denne sammenheng er jobben den gjør for hormonene. Nok sink i kosten kan være avgjørende for at sexlysten er på topp!

Et voksent menneske har omkring 2-3 gram sink i kroppen. Disse dannes ikke naturlig i kroppen, og må derfor tilføres gjennom kostholdet. Mineralet har stor betydning for opprettholdelsen av testosteron, som er elementært for din libido. Testosteron er det viktigste mannlige hormonet, men også kvinner har en del av dette naturlig. Riktignok bare 5-10% av det mannlige nivået, men like fullt er det der.

Sink virker inn på sexlysten

 

Fem kjappe fakta om testosteron

  • Et normalt testosteronnivå er avgjørende for sexlysten
  • For lave verdier kan gi ereksjonsproblemer
  • Manglende testosteron kan medføre håravfall
  • Testosteron har innvirkning på søvn og søvnkvalitet
  • Fett rundt magen og generell vektøkning kan være en følge av lavt testosteronnivå

Sink øker produksjon av testosteron, som øker sexlysten

 

Testosteron = selvtillit?

Forskning viser at selvtilliten kan påvirkes av testosteron. Hormonelle forandringer har innvirkning på både fysikk og psyke. Med for lave verdier av det mannlige kjønnshormonet kan nedsatt sexlyst, potensproblemer og lavt energinivå være et faktum. Dette virker naturligvis inn på hvordan man føler seg. Daglig inntak av kosttilskudd som øker mengden testosteron kan tilbakestille verdiene til normalt, og dermed gi deg større selvtillit.

 

Alpha man har egenskaper som kan gi deg mer energi, økt forbrenning, lyst og evne til å bygge muskler. Øk selvtilliten og få en bedre selvfølelse, med redusert angst og et lavere stressnivå på kjøpet. Mer energi og kraft i hverdagen? Økt muskelmasse og styrke? Mer lyst? Det er verdt å ta en titt på Alpha Man sine fordeler!

 

Spis mer sink for å øke sexlysten!

Som nevnt har sink et bredt virkeområde i kroppen. Du kan øke sexlysten ved å få testosteronnivået opp på normale verdier. Sink påvirker testosteronnivået, og det kan derfor tenkes at økt inntak av sink vil reflekteres i mengden testosteron du drar nytte av. Du finner sink i rødt kjøtt, korn, leverpostei, belgfrukter og skalldyr. Østers er proppfull av sink!

 

Disse matvarene inneholder mye sink

Østers! Ikke bare en delikatesse, men også blant de sunneste råvarene du kan få i deg. Masse sink, og som en bonus får du både protein, omega-3, vitaminer og mineraler i samme slengen.

Sesamfrø! Disse små frøene er fulle av sink. I tillegg har de et høyt innhold av sunt fett, proteiner og flere vitaminer og mineraler. Du kan med andre ord spise burgerbrødene dine med god samvittighet dersom de kommer med tilførsel av sesamfrø! Også gresskarfrø, chiafrø og linfrø er gode kilder til sink.

Havregryn! Havren har utallige helsefordeler. Her trekkes det frem at den ikke bare er rik på sink, men også fiber. Fiber hjelper deg til å holde blodsukkeret under kontroll, og er uvurderlig for en sunn fordøyelse.

Gulost! Få i deg både store mengder sink og rikelige mengder kalsium gjennom denne tradisjonelle matvaren. Osten bringer sine næringsstoffer, men ha i bakhodet at den også er rik på fett, så overdrevent inntak vil ikke være gunstig for helsa. For proteiner og sink er det likevel en god kandidat i kontrollerte mengder.

Eggeplomme! Sink, vitamin A, D, E og K, umettede fettsyrer og antioksidanter.. Jepp, eggeplomma er spekket med næring, og du kan med fordel innta dem som en del av ditt kosthold.

Storfekjøtt! Rik på både sink og proteiner er storfe et alternativ til matvarer som gir deg mye av det testosteronfremmende mineralet. Store mengder rødt kjøtt frarådes, men å unne seg en biff i helga behøver ikke være det dummeste!

 

Hold sexlysten ved like

Bruk tid og energi på å leve ditt beste liv. Trening og mosjon har innvirkning på testosteronnivået det også, og bør være en selvsagt del av alles hverdag. Bevegelse er uovertruffen som botemiddel på både det ene og det andre. Både selvtillit og selvfølelse vil få seg et boost gjennom daglig fysisk aktivitet.

 

Sørg for å få i deg nok sink, ha et generelt sunt kosthold, og vær nok i bevegelse. Sexlysten kan ikke annet enn å bli på topp!

 

ANBEFALT

ALPHA MAN™

Feel stronger and energetic!

Få tilbake kraften og energien
Alpha Man er et avansert kosttilskudd optimalisert for å booste testosteronnivået i kroppen. Alpha Man har egenskaper som kan gi deg mer energi, øke forbrenningen, lysten og evnen til å bygge muskler.

LES MER

Mest lest

#VITAPURA_COM