fbpx

Slik får du sterkere negler!

Håndvask, jevnlig bruk av neglelakk og neglelakkfjerner, temperatur og kosthold har alle innvirkning på neglekvaliteten din. Er du lei av at de knekker før de når lengden du ønsker, eller at de fliser seg opp like før du skal gå ut dørene etter å ha dresset deg opp til fest? Fiks problemet en gang for alle. Slik kan du få sterkere negler!

 

Få i deg riktige vitaminer

Neglene trenger særlig B-vitaminer for å holde seg sunne og sterke. B6, B9 og B12 er alle viktige bidragsytere. Disse vitaminene bygger keratin, en gruppe proteiner som dannes av aminosyrer. De keratinbyggende vitaminene finner du i byggryn, brokkoli, bønner og fullkorn. Et tilfredsstillende inntak av disse matvarene kan altså hjelpe deg å få sterkere negler.

brokkoli kan hjelpe deg med å få sterkere negler
Brokkoli er rik på vitaminer som bidrar til å styrke neglene dine.

 

Gi neglene kjærlig pleie

Sunne, sterke negler behøver ikke være en fulltidsjobb. Sørg for å gi dem nok fuktighet. Visste du at olivenolje er helt knall for neglene? En liten dråpe på neglene før du legger deg gir flere timer med fuktighetsgivende virkning. Det må vel sies å være en enkel måte å få sterkere negler på? Husk fuktighetskrem når temperaturen er lav, og ellers når hyppig håndvask gjør at såpen tørker ut både hud og negler.

få sterkere negler ved å tilføre nødvendig fuktighet
Fuktighetskrem er et viktig hjelpemiddel i kampen mot tørre, flisete negler og sprukken hud. Fuktighetsgivende pleie vil bidra til sterkere negler.

 

 Fjern alle rester av neglelakkfjerneren

Når lakken er klar for å byttes ut, må den nødvendigvis vaskes av. Det finnes flust av neglelakkfjernere der ute, og mange av dem inneholder aceton. Vær nøye med å vaske av alle rester av neglelakkfjerneren når du er ferdig, og gi neglene nødvendig pleie like etterpå. Skal du få sterkere negler, må du legge til rette for at de har et godt utgangspunkt å vokse seg sterke i.

neglelakkfjerner
Vær nøye med å fjerne alle rester av neglelakkfjerneren.

 

Beskytt neglene dine

I lave temperaturer er det lurt å bruke hansker for å beskytte neglene mot kulda. Mest aktuelt i disse dager kan det kanskje være å gi dem nok fuktighet, i tillegg til å bruke gelelakk jevnlig over en lengre periode. Gelelakken vil legge seg som et beskyttende lag og gjøre det enklere å få sterkere negler. En god gelelakk holder lenger, som igjen gjør at du ikke trenger bruke neglelakkfjerner like ofte.

Beskyttende lag gelelakk kan hjelpe deg å få sterkere negler
Gelelakk kan virke som et beskyttende lag utenpå neglene dine.

 

Drikk nok vann

Kanskje ikke det man forbinder med å få sterkere negler, men at kroppen får i seg nok vann vil gjøre utslag også her. Fuktighet er helt essensielt for både hud og hår, så for å få sterkere negler vil det også være nødvendig med nok væske i kroppen.

Nok vann kan bidra til å gi deg sterkere negler
Å drikke nok vann er elementært også når det kommer til styrking av negler. Du må sørge for å få tilført nok fuktighet både innen- og utenfra.

 

Ekstrahjelp for hud, hår og negler

Det finnes god hjelp i kosttilskuddsverdenen for både hud, hår og negler. Royal Tan inneholder en rekke virkestoffer som kan gi deg sterkere negler, i tillegg til glansfullt hår, sterkere tenner, og en dyp, varig brunfarge. Les mer om Royal Tan her.

 

ANBEFALT

ROYAL TAN™

For a deep golden tan

Få en naturlig, gyllenbrun hudfarge
Royal Tan er et av Norges sterkeste og mest potente betakarotenprodukter. Den gir en dyp, gyllenbrun hudfarge, i tillegg til å ta vare på hud, hår og negler.

Ikke bare et betakaroten – men også et skjønnhetsprodukt!

LES MER

Mest lest

#VITAPURA_COM