fbpx

Proteinrik sjokolade havregrøt!

Liker du sjokolade? Og liker du havregrøt? Da kommer du til å elske denne fantastiske sjokolade havregrøten! Super enkel og rask å lage!

Havregrøt er både sunt og godt, og det skader heller ikke at det er raskt og enkelt å lage. Havre inneholder en mengde sunne næringsstoffer som kroppen din har bruk for i en aktiv hverdag, men trener du mye, så kan det være lurt å fylle på med litt ekstra proteiner. Ved å tilsette proteinpulver i blandingen kan du både få et høyere proteininnhold, en mer fyldig konsistens, og mange spennende smaker.

I denne varianten har vi valgt å bruke proteinpulver med sjokoladesmak! Det kan kanskje virke som rene desserten, men dette måltidet kan du spise til både frokost, lunsj eller kvelds.

 

Sjokolade-havregrøt med proteiner

havregrøt

Til 1 porsjon havregrøt trenger du:

  • 1 dl vann
  • 1 dl melk
  • 1 dl havregryn (store eller lettkokte er valgfritt)
  • 1 ss kakaopulver
  • 1 ts Sukrin Gold
  • 1 scoop (ca.30g) proteinpulver med sjokoladesmak

Fremgangsmåte
Kok opp vann og melk i en kjele. Tilsett havregryn og la det småkoke i ca. 5 minutter. Tilsett kakaopulver, Sukrin Gold og proteinpulver, og rør til du får en jevn og fin konsistens. Server gjerne med friske bær, frukt og litt nøtter som topping.

ANBEFALT

ALPHA MAN™

Feel stronger and energetic!

Få tilbake kraften og energien
Alpha Man er et avansert kosttilskudd optimalisert for å booste testosteronnivået i kroppen. Alpha Man har egenskaper som kan gi deg mer energi, øke forbrenningen, lysten og evnen til å bygge muskler.

LES MER

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER