fbpx

Proteinrik frokost som holder deg mett lenge!

Få en pangstart på dagen med en nydelig, proteinrik frokost.

Protein er musklenes byggesteiner, og de er helt nødvendige for at kroppen din skal fungere. En sunn, proteinrik frokost vil ikke bare holde deg mett lenge. Den vil også sørge for at du holder blodsukkeret stabilt lenger, gi deg energi, og sørge for at du gir kroppen en god start på dagen. Det vil dessuten være positivt for vekten å få en god frokost av høy kvalitet.

Ved å starte dagen med et solid påfyll proteiner til frokost vil det være enklere for deg å unngå å gi etter for søtsuget ettersom kvelden siger på. En av de vanligste årsakene til søtsug er nemlig lite tilfredsstillende måltider gjennom hele dagen. Gi deg selv styrken du trenger til å motstå de ekstra kaloriene ved å spise proteinrik frokost som gjør like godt for kroppen din som den smaker.

 

Fransk omelett med frisk salat

Egg er en soleklar ingrediens i jakten på proteinrik frokost. Dessuten får du langt mer enn «bare» proteiner: egg er rik på vitamin B2, folat, vitamin B12, fosfor, vitamin D, vitamin E og selen. I tillegg inneholder det vitamin A, jod og jern. Spekket med næring, med andre ord!

Franskmenn har en helt egen vri på sine omeletter. Denne oppskriften gir en silkemyk, saftig omelett som gir deg den beste starten på dagen.

proteinrik frokost

 

Til omeletten trenger du:

  • 3 egg
  • 1 ss smør
  • Litt revet ost
  • Salt og hvit pepper
  • Finhakket persille eller gressløk

Slik gjør du det:

1: Pisk eggene godt sammen og tilsett en klype salt. Eggene skal ikke bli til en luftig røre, men må være jevn.

2: Bruk stekepanne med non-stick-belegg og sett på medium varme. Bruk litt smør i pannen, og vent til det bobler forsiktig. Ikke la smøret bli brunt, da er pannen for varm og du må starte på nytt.

3: Hell i eggeblandingen og rør jevnlig. Beveg pannen samtidig som du rører. Rør jevnt i ca. 30 sekunder eller til du har fått en flytende eggerøre.

4: Fordel røren jevnt i pannen og strø på ost, eventuelt andre ingredienser du ønsker å ta med for en ekstra proteinrik frokost. Brett forsiktig omeletten over fyllet, før du rolig heller den over på et fat.

5: Smør litt mer smør på utsiden av omeletten for en ekstra blank overflate og litt mer smak. Strø finhakkede urter og litt salt på.

Til salaten trenger du:

  • Hjertesalat
  • Avokado
  • Tomat
  • 1 ss olivenolje

Slik gjør du det:

Skjær avokado i terninger og tomatene i båter. Grovhakk hjertesalat, før du blander det hele sammen. Topp med olivenolje og dryss eventuelt over en liten klipe salt. Serveres ved siden av omeletten for den perfekte, proteinrike frokost.

proteinrik frokost

 

ANBEFALT

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER