fbpx

Oppskrift på SUNN iskrem!

Kanskje du har hørt om det? Begrepet nice cream har gått viralt og er rett og slett SUNN iskrem. Nice cream er en type is som betegnes som «sunn» fordi den hovedsakelig inneholder sunne ingredienser. Nice cream kan lages enkelt og raskt og nytes med god samvittighet.

Ingredienser til nicecream med sjokoladesmak

 

3 frosne bananer, kutt dem gjerne i biter før de fryses – overmodne bananer er det beste!

3 ss kakaopulver

2ss peanutsmør

1 ts agarvesirup (dersom tilgjengelig, kan fint sløyfes)

 

 

Slik gjør du for å lage sunn iskrem:

  1. Dagen i forveien, eller når du måtte ønske – fryser du ned 3 bananer som er kuttet i biter. Kanskje har du bananer liggende som du vil kaste? Kutt dem i biter og frys dem ned.
  2. Ta de frosne bananen ut av fryseren
  3. Tilsett bananene og peanutsmør i en foodprosessor og kjør på full effekt
  4. Tilsett så kakaopulver og eventuelt agarvesirup og kjør på full effekt i ytterlige et minutt eller til isen har en kremete konsistens
  5. Ta isen ut av foodprosessorene, dersom du liker sofitis konsistens kan isen nytes nå, om ikke:
  6. Tilsett isen i en beholder og sett i fryseren noen timer, da vil den få «vanlig is» konsistens

 

 

Isen kan lagres i frysen, men er best dersom du nyter den rett etter den er laget. Ettersom den baserer seg på ingredienser som holder seg lenge og /eller som kan oppbevares i frysen er dette en enkel ting å bare «blande fort sammen» en dag du har lyst på noe velsmakende. Du kan også tilsette andre smaker dersom du ønsker det, istedenfor kakao! Eksempler kan være bringebær, nøtter av ulik kaliber, avokado eller rett og slett bare nye den som «banan iskrem».

 

ANBEFALT

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER

Mest lest

#VITAPURA_COM