fbpx

Middagsoppskrift; lompepizza

Vi har vel alle litt for mye å gjøre. Mye jobb, mye skole, familie som skal ivaretas? Kroppen vår er avhengig av energi i tillegg så tidskabalen kan derfor i noen tilfeller være vanskelig å få til å gå opp. Hva passer da bedre enn en middag som er gjort på null komma niks, lager seg selv, er velsmakende OG supersunn??

For å lage lompepizza trenger du: 

 

Lomper, valgfri type. Gjerne spelt eller havrelomper

Pizzafyll/Pizzasaus, ferdiglaget funker helt greit

Ost til topping

Valgfri proteinrik topping, for eksempel skinke eller sopp

 

 

Framgangsmåte for lompepizza

 

  1. Sett stekovnen på 220 grader over og undervarme
  2. Plasser lompene utover stekebrett. Det er stort sett plass til 4 lomper på 1 brett. En porsjon er ca 3 lomper, litt avheneig av fyll, størrelse på lompen/lefsen osv
  3. Smør pizzasaus utover lompene, pass på at du ikke har for tykt lag da lompene ikke er så tykk. Det går ca 1 spiseskje med pizzasaus på 1 lompe
  4. Strø over med ost og valgfri topping
  5. Stekes i 10 minutter eller til osten er gylden. Hvis du vil ha pizzaen ekstra sprø kan du ta stekovnen på grillfunksjon de siste minuttene dersom din ovn tillater dette.
  6. NYT med god samvittighet

 

 

Lompepizza kan gjøres i utallige variasjoner, det er derfor sjeldent man går lei av denne retten. Forslag til proteinrikt fyll du kan ha på pizzaen er: spinat, kylling, pølse eller nøtter. Her er det virkelig bare kreativiteten som setter grenser for hva du kan toppe pizzaen med. Tenk gjerne på at du skal ha noe med mye proteiner eller næring. Har du kresne barn er også PIZZA ofte et ord de liker å høre, så du kan enkelt gi barne dine sunn og næringsrik mat selvom det heter pizza. Lompepizza kan også lages en dag i forveien, nytes kald som lunch eller bare som snack på kvelden.

ANBEFALT

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER