fbpx

Matvarene forbrenningen din vil elske!

Mat forbindes ofte med nytelse, ingenting slår følelsen som oppstår i kroppen når man tar den første biten av en melkesjokolade. I tillegg til å være en nytelse er også mat byggesteinene til kroppen vår. Kroppen er helt avhengig av mat, ikke bare sjokolade men også av sunn mat. Visste du at det finnes mat er ute som er ekstra bra for forbrenningen og som gjør kroppen din ekstra godt?

 

Grønne grønnsaker

En ting du aldri kan spise for mye av er grønnsaker. Spesielt grønne grønnsaker har vist seg å ha en positiv effekt på forbrenningen din. Det er altså bare å hive inn på med agurk, spinat og alt annet som er grønt. De grønne grønnsakene er rik på magnesium som er superessensielt for at kroppen din skal ha en god forbrenning.

 

 

Frukt

Frukt er en skikkelig bra søtsugslukker, og inneholder mye som er bra for kroppen din. Visste du for eksempel at banan inneholder kalium? Store mengder også. Kalium er med på å omdanne maten vi spiser til energi; altså for brenningen din! Sitrusfrukter, som sitron og appelsin inneholder store mengder C vitamin. C vitamin hjelper kroppen din å forbrenne fortere, så her er det bare å hive innpå!

 

Proteiner

Proteiner blir ofte kalt kroppens byggestein, og det er ikke uten grunn. Proteiner som du finner i bla kylling, biff og fisk gjør at kroppen din holder deg gående gjennom dagen. Proteiner hjelper deg å bygge muskler som også gjør at forbrenningen din øker. I tillegg vil proteiner holde deg mett lenge, så du slipper å spise så ofte.

Sjokolade

SJOKOLADE!? tenker du kanskje nå.  Det overrasker deg kanskje men det er faktisk ikke tull. I likhet med de grønne grønnsakene inneholder også sjokolade magnesium som kan bidra til en bedre forbrenning. Det er riktignok ikke sånn at du nå skal hive ned på med et halv kg sjokolade hverdag. MEN en bit til kaffen vil absolutt ikke skade. I tillegg gir det deg kanskje en psykisk nytelse, som også har vist seg å påvirke forbrenningen din positivt!

Kilder:

  1. Healthline.com

 

 

 

 

 

ANBEFALT

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER