fbpx

Denne matvaren inneholder overraskende mye protein!

For å bygge muskler er det helt nødvendig med mat som inneholder mye protein. Mange vet at det finnes en del av det i ulike typer kjøtt, men visste du at også cottage cheese er en ypperlig kilde?

Cottage cheese er en fersk, hvit, mager ost som har et bredt bruksområde. Den milde smaken gjør at den kan passe til de utroligste retter, og den er rett og slett en liten magiker i kostholdet for det kaloribevisste. Mat som inneholder mye protein kan være utfordrende å finne, men hytteosten er altså en god kilde! Her er tre måltider du bør prøve ut i nær framtid:

 

Fyldig havregrynsgrøt

Klassikeren over alle klassikere kan gjøres enda mer smakfull med litt cottage cheese. Resultatet blir en fyldigere grøt, og et måltid proppet med godsaker for kroppen.

fyldig havregrynsgrøt med mye protein

 

Du trenger:

  • Ca 40 g havregryn
  • 1 dl lettmelk
  • 2 ss mager cottage cheese

 

Slik gjør du det:

Varm havregryn, melk og cottage cheese i en kjele. Topp grøten etter eget ønske. Vi foreslår grovhakkede valnøtter og friske bær med et dryss kanel. Nydelig både til frokost og lunsj!

 

Knekkebrød med cottage cheese og syltetøy

Verdens enkleste måte å få i seg mye protein på. Bruk cottage cheese som pålegg, og topp den med jordbærsyltetøy, eplemost eller honning. Ved å velge grove knekkebrød med eksempelvis solsikke- eller gresskarfrø, kanskje bakt med spelt eller havre, får du enda mer av byggesteinene kroppen din trenger for å holde seg i form.

knekkebrød med cottage cheese of frukt har mye protein

 

Cottage cheese og frisk frukt

Det perfekte mellommåltid! Ta noen spiseskjeer cottage cheese i en skål, og topp med oppkuttet, fersk frukt. Det skal noe til å finne frukt og bær som ikke lar seg kombinere med hytteosten, men spesielt godt er kiwi, jordbær og blåbær. Et eldorado av friske smaker, toppet med mye protein.

cottage cheese har mye protein

 

Cottage cheese er brukende til så mye mer. Ikke la den litt underfundige konsistensen lure deg. Hytteosten bringer mye proteiner til bordet, og du vil ikke angre på å innlemme den i ditt kosthold!

 

ANBEFALT

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER