fbpx

Hvordan øke sexlysten? Vi gir deg svaret!

Det er helt normalt å ikke alltid være gira på en runde i høyet. Overskudd, dagsform og selvtillit kan spille svært store roller i sammenheng med sengekos. Men når sex føles mer som en plikt enn nytelse og du fanges i en ond spiral av at manglende lyst avler mer mangel på lyst, da kan det være greit å røske tak i det før det blir et problem. Sjekk disse 7 tipsene for hvordan øke sexlysten!

 

  1. Slapp av

Kanskje ikke det man forbinder mest med kommende nytelse, men stress og bekymringer legger en effektiv demper på det meste av frekke tanker. Stresser du med jobben, bekymrer deg over hvordan det går med barna, eller er du urolig fordi det har gått så lang tid siden sist? Stress er en energityv som ikke lar oss beholde stort av overskuddet. Gi deg selv tid til å slappe av. Kanskje kan en god massasje fra partneren være til hjelp? Det bringer oss rett over til neste tips for hvordan du kan øke sexlysten!

avslapping kan være svaret på hvordan øke sexlysten
Å ta seg tid til å slappe av kan være veien å gå for å øke sexlysten! Kroppen trenger hvile og overskudd for å skulle kunne (n)yte det lille ekstra.

 

  1. Ta på hverandre

Sex handler om mer enn bare penetrering. Det å være sensuelle sammen, ta på hverandre og å gi hverandre tid og oppmerksomhet er ofte en langt viktigere del av sexen. Etter å ha vært i et forhold en stund går det kanskje litt i glemmeboken hvor godt og intimt det er å holde hender, kysse, og å bare stryke forsiktig på hverandre. Man kan kanskje lure på hvordan man kan øke sexlysten ved å holde hender. Sannheten er at typen kontakt holder intimiteten ved like og styrker følelsene, deriblant følelsen av nærhet.

å ta på hverandre kan være løsningen på hvordan øke sexlysten
Fysisk kontakt er nødvendig for at man skal opprettholde en intim nærhet. Sexlysten kan dra nytte av de små, enkle tingene som å holde hender, kysse, og kose.

 

  1. Unngå rutinepreget sex

Rutiner kan være vel og bra på mange punkt i livet. Det ville gått dårlig hvis megleren ikke fulgte rutinene for budgivningsprosessen, men det kan fort gå like dårlig hvis man kjører samme rutine på sengekosen gang på gang. Rutine forteller om noe som er kjent og forventet, og utelater det spennende og uventede. Det å spice opp med litt nye elementer kan være et godt svar på hvordan du kan øke sexlysten. En ny stilling, nytt sted, eller kanskje et nytt leketøy? Mulighetene er mange!

Rutinepreget sex kan være lite givende. Sørg for å dra noe av spenningen tilbake i senga!

 

  1. Ikke la det gå for lang tid

Sexlyst trenger vedlikehold, enkelt og greit. Dersom det går evigheter mellom hver gang, vil også behovet bli mindre. Det tar seg dårlig ut å være kåt i tide og utide, og kroppen din lærer at det er lite fres på det området hvis du lar den være foruten i lengre tider om gangen. Dermed kan spørsmålet om hvordan du kan øke sexlysten kjapt erstattes av spørsmål om hvordan man best starter «praten». Hvis du er i et forhold kan en veldig stor del av intimiteten forsvinne når det blir slutt på sengehyggen, og uten nærhet kan terskelen til å slynge seg rundt hverandres kropper øke. Vær nære med hverandre, og legg gjerne opp til at punkt 2 står i fokus over en periode. Kanskje kommer sexlysten løpende etter!

Hverdagen kommer ofte i veien når det gjelder å opprettholde et godt sexliv. Husk å ta dere tid til hverandre, og unngå at det tar for lang tid mellom hver gang.

 

  1. Spis fenugreek!

Du får kanskje ikke en umiddelbar assosiasjon til ordet, men fenugreek er altså bukkehornplanten. Denne lille saken kan gjøre underverker for lysten, og er absolutt et hjelpemiddel å ty til for å sette fart på sakene. Planten inneholder saponiner, en gruppe kjemiske forbindelser som kan ha en innvirkning på kjønnshormoner. Bukkehornsekstrakt er trukket frem som et av de beste virkemidlene for å øke testosteronnivået og trigge lyst. Hvordan kan du øke sexlysten kan dermed kanskje besvares med å sjekke ut Alpha Man, et avansert kosttilskudd som blant annet bidrar til nettopp dette. Les mer om Alpha Man her.

bukkehornsekstrakt kan være svaret på hvordan øke sexlyst
Av og til trenger man bare litt drahjelp i starten. Bukkehornsekstrakt virker fra innsiden, og kan sette fart på sexlysten igjen.

 

  1. Sov nok

Søvn er et nokså grunnleggende behov. Men visste du at sexlysten til kvinner i forhold kan øke dersom hun får én time ekstra søvn per natt? Journal of Sexual Medicine skriver at lysten øker med hele 14%. Kanskje ikke så dumt å la dama sove mens du fikser frokost en morgen? En enkel, men likevel krevende løsning til hvordan man kan øke sexlysten. Ofte er det ikke nok timer i døgnet, men å sørge for god restitusjon gjennom tilstrekkelig søvn og hvile kan være alfa omega i spørsmålet om lyst og overskudd.

Nok søvn er viktig for å fungere normalt, også når det gjelder sex.

 

  1. Reduser alkoholinntaket

Visst kan det være en idé med litt flytende mot fra tid til annen, men et overdrevent alkoholinntak vil verken gjøre deg spesielt sjarmerende, eller særlig kapabel i senga. Menn som drikker for mye alkohol kan i tillegg få problemer med å få og opprettholde ereksjon. Liten vits i å bruke alkohol som løsning på hvordan du kan øke sexlysten, hvis det eneste det bunner ut i er seksuell frustrasjon! Det er langt fra unormalt å ville «manne seg opp» med en aldri så liten tår for å aktivere glimtet i øyet. Pass  bare på at du ikke lar det går så langt at du blir en usjarmerende vinglebøtte som ikke en gang får stavret frem sjekkereplikken som skal sette det hele i gang.

For mye alkohol legger ikke et godt grunnlag for en vellykket runde i høyet. Begrens inntaket for en hyggeligere opplevelse.

 

ANBEFALT

ALPHA MAN™

Feel stronger and energetic!

Få tilbake kraften og energien
Alpha Man er et avansert kosttilskudd optimalisert for å booste testosteronnivået i kroppen. Alpha Man har egenskaper som kan gi deg mer energi, øke forbrenningen, lysten og evnen til å bygge muskler.

LES MER

Mest lest

#VITAPURA_COM