fbpx

Hvordan kan du få bedre potens?

Impotens beskrives som manglende evne til å opprettholde ereksjon. Tilstanden rammer mange menn, og er rot til dårlig selvfølelse og problemer i parforholdet. Vanligvis forekommer impotens blant eldre, men allerede blant 40-åringene viser studier at 5% er plaget. Hvordan kan du få bedre potens?

 

Hva er impotens?

Opprettholdelsen av en hard nok ereksjon er nødvendig for å kunne gjennomføre et samleie. Det er når man ikke lenger klarer å oppnå eller vedlikeholde denne at man støter på betegnelsen impotens. For at det skal kunne stilles diagnose, fordres det at symptomet inntreffer i minst 25% av tilfellene hvor ereksjonen er ønskelig.

løsninger på hvordan du kan få bedre potens

 

Hvilke problemer medfører manglende evne til tilfredsstillende ereksjon?

Dårligere potens er vanligere med høyere alder. Likevel inntreffer det også blant unge, og årsakene er ofte knytt til prestasjonsangst. Tidligere dårlige erfaringer seksuelt kan også være en synder. Depresjon har ofte innvirkning, i likhet med andre psykiske årsaker. Men problemet behøver ikke bare være psykisk. Overvekt, snusing, røyking og generelt lavt aktivitetsnivå er en gjenganger blant de som sliter med impotens. Sykdommer som diabetes og nevrologiske plager kan også virke inn.

 

Hvordan få bedre potens?

Potens kan ofte bedres gjennom et eller flere forebyggende tiltak. Her er noen:

  • Regelmessig mosjon
  • Variert og sunt kosthold
  • Mindre stress
  • Stump røyken
  • Gå ned i vekt
  • Unngå rusmidler og begrens alkoholinntaket

Man kan legge ned en solid egeninnsats for å bedre sin potens. Forebyggende kan man ha et variert og sunt kosthold, gjerne med et tilfredsstillende nivå av sink for å optimalisere produksjonen av testosteron. Å stumpe røyken er blant topprådene for å motvirke impotens. Ved å sørge for regelmessig mosjon gir du kroppen muligheten til å redusere høyt blodtrykk, overvekt og åreforkalkninger. Rusmidler og alkohol har en negativ effekt på potens ettersom både blodtilførselen og nervebaner påvirkes av virkemidlene i disse stoffene.

 

Trening og kosthold

Disse to elementene kommer man sjeldent utenom i spørsmålet om hvordan du kan få bedre potens. Trening bedrer hjerte, blodtrykk, ledd, muskler og humør. Nok fysisk aktivitet og et balansert kosthold gjør at man går ned i vekt dersom man er overvektig. Blodkarene blir mer elastiske, og kan utvide seg lettere. Sunn og riktig mat er elementært, og vil ha stor innvirkning på din potens. Særlig matvarer rik på sink kan være gunstig for å tilrettelegge for hormonbalansen som kreves for å opprettholde reisningen når det gjelder.

demonstrere hvordan du kan få bedre potens
Trening kan være mer enn bare vektnedgang. Det kan også være svaret på hvordan du kan få bedre potens!

 

For lave testosteronnivåer kan skape problemer

Mannens viktigste kjønnshormon er testosteron. Dette hormonet er ikke bare avgjørende for sexlysten, men kan også være svært viktig i svaret på hvordan du kan bedre din potens. For lave verdier kan nemlig gi ereksjonsproblemer, i tillegg til å virke inn på både fysikk og psyken. Lav produksjon av testosteron kan være skyld i manglende energi og økt fettansamling rundt magen. Dårlig selvfølelse er ofte en kilde til prestasjonsangst, som igjen nærer impotens.

En vei å gå kan derfor være å sørge for at man tar sine grep for å øke produksjonen av testosteron. Med alderen vil nivået synke naturlig, men det er slett ikke nødvendig å la det synke mer enn det må. Testosteron har en viktig rolle i opprettholdelsen av en normal proteinsyntese, og styrketrening kan derfor være et effektivt tiltak for å øke produksjonen. Kjønnshormonet er nødvendig for muskelvekst og vedlikehold av muskelmassen, så økt forespørsel for videre muskelvekst genererer høyere produksjon.

 

Ikke la manglende evne til hard nok ereksjon være et hinder. Bruk noen av rådene for hvordan du kan bedre din potens, brett opp ermene og ta tak i problemet.

 

ANBEFALT

ALPHA MAN™

Feel stronger and energetic!

Få tilbake kraften og energien
Alpha Man er et avansert kosttilskudd optimalisert for å booste testosteronnivået i kroppen. Alpha Man har egenskaper som kan gi deg mer energi, øke forbrenningen, lysten og evnen til å bygge muskler.

LES MER

Mest lest

#VITAPURA_COM