fbpx

Dette bør du spise for å bevare brunfargen!

Ingenting er som en gylden, varm brunfarge nå som sommeren banker på. Visste du at du kan bevare brunfargen lenger ved å spise disse fem matvarene?

Betakaroten gjør at huden bevarer sin brunfarge lenger. Fargestoffet er å finne naturlig i planter, og omdannes til vitamin A i kroppen vår. Betakaroten lagres i hudcellene, og nærer kroppens egne fargepigmenter. Vidunderstoffet er å finne i fargesterk mat, og særlig spekket er disse fem kandidatene:

 

Gulrøtter!

Hvem sier vel nei takk til en saftig, sprø gulrot, når den mer enn gjerne hjelper oss med å bevare brunfargen lenger? Gulroten inneholder dessuten en større mengde vitaminer og antioksidanter. Og du, kokte eller moste gulrøtter frigjør enda mer av dem!

bevare brunfargen med gulrot

 

Spinat!

Grønt er skjønt, og spinaten formelig skriker ut sitt fantastiske næringsinnhold. Du visste kanskje at den er proppet med antioksidanter som hjelper kroppen i å holde seg frisk, men det er ikke dens eneste egenskaper. Den kan nemlig også bidra til å bevare brunfargen gjennom sitt rike innhold av betakaroten. Sleng litt salat under pålegget på brødskiva, og du vil få i deg viktige næringsstoffer for å holde deg både frisk og brun!

 

Grønnkål!

Enda mer grønt, fortsatt like skjønt. Du kan bevare brunfargen lenger også ved å øke inntaket av grønnkål. Full av både E-vitaminer, vitamin B6, folat og vitamin C, i tillegg til betakaroten.. topp pizzaen med grønnkål neste gang!

 

Søtpotet!

Immunforsvaret ditt vil takke deg dersom du mater det med litt søtpotet. Rotgrønnsaken inneholder både antioksidanter og fiber, og gir deg næringsstoffer som bedrer både hud og syn. Som takk for maten vil huden jobbe med å la den gyldne brunfargen sitte i lenger.

 

Papaya!

Et ord som løper med spenst over leppene. Denne tropiske frukten har et lavt kaloriinnhold, og inneholder store mengder vitaminer og mineraler som forsyner kroppen din med viktige byggeklosser. Det er jo ikke feil med en bit eksotisk papaya mens du nyter solas varmende stråler og nyter tanken på brunfargen som blir varig?

bevare brunfargen med papaya

 

Uansett hvilke av matvarene du setter din lit til, må man ikke glemme å beskytte huden mot de skadelige strålene sola bringer. En dyp, varig brunfarge gir en glød ulik noe annet! Husk solkrem, innta betakaroten, og nyt livet som best du kan!

 

ANBEFALT

ROYAL TAN™

For a deep golden tan

Få en naturlig, gyllenbrun hudfarge
Royal Tan er et av Norges sterkeste og mest potente betakarotenprodukter. Den gir en dyp, gyllenbrun hudfarge, i tillegg til å ta vare på hud, hår og negler.

Ikke bare et betakaroten – men også et skjønnhetsprodukt!

LES MER

Mest lest

#VITAPURA_COM