fbpx

Gøyale øvelser dere kan gjøre sammen!

Trening som kan gjøres sammen med andre er undervurderte. Ikke bare får du dekket behovet for fysisk aktivitet, du får også en porsjon gratis sosialisering på kjøpet! Sjekk ut våre gøyale tips til øvelser dere kan gjøre sammen.

 

Trillebåra vol. 2

Still deg i push up-posisjon, mens partneren din tar tak i føttene dine og løfter dem opp. Gå fremover med armene og la partneren følge etter med beina dine. Også her må du aktivere kjernen godt, og sørge for at hoftene holdes så rolige som mulig. For å gjøre øvelsen tyngre kan partneren din slippe en fot for så å fange den fort opp igjen. Dere kan også ta trillebåra med ett fritt bein, altså at partneren din kun støtter den ene foten. Eller hva med en armheving annenhver meter? Bytt etter en gitt tid eller distanse. Øvelser man gjør sammen betyr slett ikke halv arbeidsmengde. Det er tungt å gå trillebår, og både kjerne, skuldre, bryst og triceps vil få kjørt seg her!

 

Burpees over planken

Still deg i plankeposisjon. Tærne og albuene skal stå i bakken, med hodet som en naturlig forlengelse av ryggen. Sørg for å aktivere kjernen godt. Partneren din tar en burpees, hopper over deg som står i planken, og tar en ny burpees. Øvelser som gjøres sammen slik som denne utfordrer både kondisjon og styrke.

øvelser å gjøre sammen

 

Magefirkant

Lyst til å teste hvor koordinerte og balanserte dere er? Legg deg på bakken, med strake armer. Partneren din legger beina sine i armene dine, og tar samtidig grep rundt anklene dine. Sørg for at begge aktiverer kjernen, før du setter deg opp i sittende posisjon med strake armer. Senk deg rolig ned igjen. Gjenta 6-8 ganger før dere bytte plass.

 

Low five-planken

Både du og partneren din står i plankeposisjon mot hverandre. Hold albuen rett under skulderleddet, og aktiver kjernen godt. Sett føttene litt bredere enn hoftebredde. Herfra gir dere hverandre en low five med vekselvis høyre og venstre. Pass på å holde hoftene rolige. De skal ikke rotere fra side til side selv om dere løfter opp armene. Ved å gjøre denne typen øvelser sammen styrkes både kjernen og humøret!

Øvelser å gjøre sammen

 

Nordic hamstring

Her vil bakside lår virkelig få kjørt seg. Skal man først gjøre øvelser sammen, anbefaler vi å gi denne et forsøk! Start med å stille deg på kne med overkroppen strak. Partneren din stiller seg bak, og holder føttene dine låst til bakken. Senk deg sakte og kontrollert ned mot bakken, med helt rak, sterk overkropp. Se om du klarer å falle så langt frem at armene til slutt må berøre bakken. Skyv deg tilbake til start med hendene, og gjenta. La partneren din kjenne syra i bakside lår etterpå!

 

Planke på partner

Planken er anerkjent som styrkeøvelse for kjernen. De finnes i mange utgaver, og er veldig fine som øvelser å gjøre sammen. Sjekk om dere har koordinasjonen og styrken til denne! Still deg i plankeposisjon, og la partneren din stille seg i plankeposisjon oppå deg. Partneren tar med andre ord tak i beinet ditt for støtte til underlaget, mens du støtter på beina til parteren din ved skuldra.

Øvelser å gjøre sammen

 

ANBEFALT

Gå ned i vekt uten å plages av sult og søtsug!
Royal Burner hjelper deg ned i vekt ved å redusere sult og søtsug slik at du spiser mindre og sunnere. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.