fbpx

Gjør treningen din mer effektiv

Trening gjør godt for både kropp og sjel. Finnes det en måte du kan gjøre treningen din mer effektiv på? I så fall hvordan? Med disse tipsene kan du kanskje trene enda mer effektiv enn du i utgangspunktet gjør. Dette vil spare deg både for energi og tid, i en ellers ganske travel hverdag – kanskje?

Planlegg

Nøkkelen til å spare tid i hverdagen, både når det kommer til trening og til andre ting er å planlegge. Sett deg ned på Søndag for eksempel og planlegg når du skal trene. På denne måten setter du av tid som også gjør at du gjør det mer sannsynlig å gjennomføre. Lag en tidsplan og sett frister til deg selv.

 

 

Hva er trening?

Har du tenkt over hva som faktisk gjelder som trening? Kanskje du går eller sykler til og fra jobb hver dag? Regner du dette som trening? Både gåturer og sykkelturer kan fint regnes inn i din ukentlige trening. Kanskje du noen dager går fortere enn andre? Eller sykler skikkelig raskt en dag, og skikkelig treigt en annen dag? Vips har du også intensitetsstyrt treningen din, som i tillegg «bare» er transport. En helt nydelig måte å gjøre treningen din mer effektiv på.

 

Tren sammen med familie eller venner

Å effektivisere selve treningen din kan kanskje være vanskelig dersom du har et låst program. Du kan heller prøve å effektivisere andre deler og aktiviteter, og gjerne kombinere disse med trening. Har du en avtale med en vennine på Lørdag? Ta økten sammen med henne. Da får du både trent og vært sosial samtidig og på denne måten økt effektiviteten.

 

 

Kontinuitet

Har du god kontinuitet i treningen din, blir du med tiden mer effektiv. Dersom du til stadig gjør ting du ikke er vandt med, går tempoet ned. Gjør du derimot noe av det samme gang på gang, eller kanskje har et fast program som repeteres hver uke? Da er sannsynligheten for at du er mer effektiv i uke 2 enn i uke 1 stor. Prøv derfor å variere på treningen din i henhold til programmet ditt, men kanskje du kan prøve å holde en viss kontinuitet i det du gjør. Dette fører helt klart til mer effektivitet på sikt.

 

Kilder

  1. Spurt.no
  2. Dn.no/trening

 

ANBEFALT

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER

VITA WOMAN™

Feel like you, everyday!

PMS-lindring og kvinners helse
Vita Woman er et helt nytt kosttilskudd som er utviklet for å motvirke smertene og ubehaget som følger med menstruasjonssyklusen. Virkestoffene fungerer sammen og optimaliserer hormonbalansen så du kan føle deg som deg selv, alle dager i måneden!

LES MER