fbpx

Gå ned i vekt ved å følge disse enkle rådene!

Det å gå ned i vekt er ikke alltid så lett. Heldigvis kan det bli litt enklere ved å følge disse enkle tipsene!

 

Unngå småspising

Kvelden kommer, og det samme gjør lysten på noe godt. En av de vanligste fallgruvene å ramle i når man skal gå ned i vekt, er nettopp småspising. Gode, sunne matrutiner er effektive verktøy mot cravings! Dersom energiinntaket ikke er tilfredsstillende gjennom den travle hverdagen kan du være sikker på at søtsuget melder seg når dagen er på hell. Unngå å falle for fristelsen til å gnafse på noe godt.

unngå småspising for å gå ned i vekt

 

Etabler gode rutiner

Vektnedgang er en prosess, og du har mye å tjene på å lage rutiner for måltidene. Ved å ha faste tidspunkter for de ulike måltidene vil du venne kroppen til både mengde og tidspunkt, og det er mye mer effektivt enn du tror! Spis frokost til samme tid, ha rutiner på mellommåltidene, spis god, sunn middag som gir deg det du trenger av drivstoff, og unngå kveldsmat for tett på leggetid.

 

Styr unna skjerm under måltidene

Det er fort gjort å glemme hva man driver med når underholdningen avleder oss. Matinntak er intet unntak. Pass derfor på å være bevisst hva og hvor mye du har spist ved å unngå å spise foran PC eller TV.

ned i vekt

 

Tygg maten – godt!

Et basalt, men overraskende effektivt tiltak. Tar du deg god tid til å tygge maten vil du ikke bare få med deg at du faktisk blir mett når du blir det. Fordøyelsessystemet vil også få frigjort flere enzymer, som bidrar til å bryte ned maten og fordele næringen, essensielt for å gå ned i vekt.

 

Drikk nok vann

Vi er mange som ikke får i oss de anbefalte mengdene vann i løpet av dagen. Det kan være lurt å endre på det. Væske øker metthetsfølelsen ved å utvide magesekken, og det er ingen hemmelighet at metthet skyldes en oppfylt magesekk. For kvinnelige hverdagshelter betyr det at daglig vanninntak bør være omkring to liter, mannlige bør satse på omkring to og en halv.

vann for å gå ned i vekt

 

Royal Burner – et hjelpemiddel for å gå ned i vekt

Selv om man følger all verdens råd og tips, kan det likevel være utfordrende å gå ned i vekt. Royal Burner har en unik kombinasjon av fettforbrennende og appetittreduserende virkestoffer som gjør det enklere å oppnå vektreduksjon. Les mer her.

 

 

ANBEFALT

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER

Mest lest

#VITAPURA_COM