fbpx

Dette skjer med testosteronet ditt etter fylte 30 år

Testosteron er kjent som det mannlige kjønnshormonet, og har stor innvirkning på alt fra muskelmasse til humør og lyst. Hormonet produseres naturlig i kroppen, men allerede etter fylte 30 år begynner nivået å synke. 

Hva er testosteron?

Testosteron finnes hos både menn og kvinner, men i klart størst grad hos menn. Hormonet forårsaker kroppsbehåring, dyp stemme og større muskler hos menn, i tillegg til å holde sexlysten på et normalt nivå. Et for lavt testosteronnivå er lite gunstig for helsa.

unngå for lavt testosteronnivå
Testosteron er kjent som det mannlige kjønnshormon, og er blant annet med på å påvirke muskelmasse.

 

Hva skjer når man har for lavt testosteronnivå?

Allerede i 30-åra begynner testosteronnivået hos menn å synke. Ifølge en studie gjennomført i 2016 av Theraputic Advances in Urologi er fallet er markant, med 0.4-2% hvert år. Nedgangen i testosteronnivå er en del av den naturlige aldringsprosessen. Noen opplever det verre enn andre. Typiske symptomer på for lavt testosteronnivå er:

 • Lite energi
 • Nedsatt sexlyst
 • Ereksjonsproblemer
 • Humørforandringer
 • Søvnforstyrrelser
 • Vektøkning

 

Hvordan kan man forhindre for lavt testosteronnivå?

Et for lavt testosteronnivå kan øke risikoen for sykdom og redusere livskvalitet. Beinstrukturen svekkes, muskelstyrken reduseres, og fettmengden øker. Det er derfor viktig å opprettholde et sunt nivå av testosteron i kroppen også når alderen øker. Man kan bremse fallet i testosteronproduksjonen gjennom en sunn livsstil. Endokrinolog Anders Jørgensen ved Oslo Universitetssykehus sier at man må trene, spise sunt og få bort bukfettet.

Et for lavt testosteronnivå kan motvirkes gjennom trening, og særlig styrketrening ser ut til å ha en positiv effekt. Produksjonen av kjønnshormonet øker i takt med muskelmassen. Dermed vil større muskelmasse gi større lager av testosteron.

unngå for lavt testosteronnivå
Hold testosteronnivået ved like gjennom trening og en aktiv livsstil.

 

Alpha Man – optimaliserer testosteronnivået i kroppen

Dersom du har et for lavt testosteronnivå, kan det hjelpe å ta tilskudd. Alpha Man er et kosttilskudd som er utviklet for å gi testosteronet et boost så du kan få mer energi, i tillegg til å øke forbrenningen, lysten og evnen til å bygge muskler. Kosttilskuddet er utelukkende fremstilt av naturlige råvarer som stimulerer til økt produksjon av testosteron. Dette gjør kosttilskuddet med testosteronnivået:

 • Sink: viktig for metabolismen og kroppens forsvarsmekanismer, fruktbarhet og reproduksjonsevne
 • Guarana: 4 ganger mer effektiv energifrigjøring enn koffein. Sørger for langvarig, jevn energifrigjøring, og booster energiomsetningen slik at du forbrenner mer fett
 • Vitamin B6: fremmer produksjon av androgener så testosteronproduksjonen øker, og undertrykker østrogenproduksjonen hos menn
 • Bukkehornekstrakt: øker testosteronnivået og trigger sexdrift og lyst
 • Maca: kan øke lysten og bidra til økt reproduksjonsevne, i tillegg til å kunne øke energinivået og utholdenheten
 • Magnesium: viktig for muskelfunksjon. Inngår i signaloverføring mellom nerver og muskler. Kan bidra til muskelvekst, økt lyst, mer energi og bedre utholdenhet ved å øke testosteronnivået

Les mer om Alpha Man her.

 

ANBEFALT

ALPHA MAN™

Feel stronger and energetic!

Få tilbake kraften og energien
Alpha Man er et avansert kosttilskudd optimalisert for å booste testosteronnivået i kroppen. Alpha Man har egenskaper som kan gi deg mer energi, øke forbrenningen, lysten og evnen til å bygge muskler.

LES MER

Mest lest

#VITAPURA_COM