fbpx

Enkle og smakfulle rundstykker – fulle av proteiner!

Smaken og lukten av nybakt gjærbakst! Finnes det noe bedre? Denne oppskriften på superenkle og sunne  rundstykker både smaker godt og er supermat for musklene dine!

Vi liker at ting er sunt og vi liker at ting er enkelt. Disse rundstykkene krever minimalt med ingredienser og forberedelse, og ingen tid til heving. Må under en halvtime kan du ha klart å sette sammen deigen og å ha stekt rundstykkene ferdig. Så, her er oppskriften:

 

Sunne rundstykker med proteiner

  • 1 boks Cottage Cheese (400g)
  • 350 g havregryn
  • 3 egg
  • 2 ss gresskarkjerner (kan også benytte solsikkekjerner)
  • 1 ts salt
  • 1,5 ts bakepulver

Bland alle ingrediensene i en stavmikser og miks til en jevn deig uten klumper. Har du ikke stavmikser så bruker du en kjøkkenmaskin, eller elter for hånd. Det blir litt mer klumper, men det går fint.
Del deretter deigen inn i 10-15 små emner som du former til små rundstykker. Antallet varierer etter størrelsen.Stekes i ovnen i på 200 grader i 12-14 minutter. Bon Appétit!

ANBEFALT

ALPHA MAN™

Feel stronger and energetic!

Få tilbake kraften og energien
Alpha Man er et avansert kosttilskudd optimalisert for å booste testosteronnivået i kroppen. Alpha Man har egenskaper som kan gi deg mer energi, øke forbrenningen, lysten og evnen til å bygge muskler.

LES MER

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER