fbpx

Energi-smoothie med rødbete og friske bær!

En frisk og smakfull smoothie som gir deg energien du trenger til trening og en aktiv hverdag! Energi-smoothie med rødbete og friske bær!

Denne oppskriften går rett inn i det vi kan kalle «Healthy hacks», ting som kan gjøre at vi enten føler oss mer vell, får mer energi, blir mer produktive eller generelt bare får det bedre. Rødbete er en grønnsak som er sterkt undervurdert, og som fortjener mye mer skryt i media. Rødbeten er faktisk supert for helsa!

Rødbeten er en av de beste kildene til antioksidanter og naturlig forekommende nitrater. Når vi spiser rødbete vil spyttet i munnhulen vår omdanne nitrat til nitritt, som igjen omdannes til nitrogenoksid der det er behov for det i kroppen. Nitrogenoksid har to hoved funksjoner i kroppen:

  • Det sørger for at blodårene utvider seg slik at mer blod kan pumpes rundt i kroppen å levere friskt oksygen og næringsstoffer til hardtarbeidende muskler. Samtidig vil det bidra til å senke blodtrykket.
  • Det bidrar til å gjøre mitokondriene i cellene våre mer effektive, som gjør at de kan produsere den samme mengden energi uten å bruke mer oksygen enn tidligere.

Kort oppsummert betyr dette at kroppen din får et lavere oksygenforbruk og økt oksygentransport, slik at du kan trene hardere å prestere bedre- lengre!

 

Energidrikk – Rødbete-smoothie med jordbær og bringebær

rødbete smoothie

Ingredienser

  • 1 liten rødbet, skrellet og hakket
  • 2 ruter mørk sjokolade (minst 70%)
  • 300 ml melk
  • 50g jordbær
  • 50g bringebær

 

Fremgangsmetode

Enkelt og greit; blant alle ingrediensene i en blender og miks til en jevn blanding! ha over noen nøtter eller friske bær dersom du ønsker. Server umiddelbart!

 

Kilde
Womenshealth.com.au

ANBEFALT

ROYAL TAN™

For a deep golden tan

Få en naturlig, gyllenbrun hudfarge
Royal Tan er et av Norges sterkeste og mest potente betakarotenprodukter. Den gir en dyp, gyllenbrun hudfarge, i tillegg til å ta vare på hud, hår og negler.

Ikke bare et betakaroten – men også et skjønnhetsprodukt!

LES MER

VITA WOMAN™

Feel like you, everyday!

PMS-lindring og kvinners helse
Vita Woman er et helt nytt kosttilskudd som er utviklet for å motvirke smertene og ubehaget som følger med menstruasjonssyklusen. Virkestoffene fungerer sammen og optimaliserer hormonbalansen så du kan føle deg som deg selv, alle dager i måneden!

LES MER

Mest lest

#VITAPURA_COM