fbpx

En favoritt økt for effektiv trening og fettforbrenning!

Trening er ofte det som havner i skyggen når hverdagen blir for travel. Her er en treningsøkt som gjør det enkelt å passe inn i et hektisk hverdagsliv.

Enten det er er jobb, familie, andre interesser eller reiser – det er ikke alltid like enkelt å presse inn et treningsøkt i en allerede tight kalender. Kanskje har du også en fysisk krevende jobb, og da er det ikke veldig fristende å vite at du skal ligge å løfte vekter, eller beina av sted på en tredemølle, i en time eller to senere på dagen.

Denne treningsøkta er perfekt å gjennomføre de dagene der du ønsker å få trent, men ikke har mer enn 15-30 minutter å avse. Her får du kombinert effektiv kondisjonstrening, styrketrening og fettforbrenning i en og samme økt. Det er lagt opp til en slags langvarig HIIT-økt som bygger både styrke og kondisjon.

Tredemølle Tabata Løp + Styrketrening intervaller

I denne kombinasjonsøvelsen skal du innom både tredemøllen og vekter. Du får trent både kondisjon og styrke, samt at fettforbrenningen boostes i taket. Etter intervallene på tredemøllen skal du utføre intervallbasert styrketrening. Dette skal gjennomføres som AMRAP-trening, altså så mange runder som mulig på minutter.

Slik gjør du det:
Du skal gjennomføre alle intervallene på 45 sekunder (øk hastigheten hver runde slik at det blir mer utfordrende for hver runde), deretter hvile i 15 sekunder før du starter på neste sett. Utfør totalt 7 sett.

0:00–0:45—Sett tredemøllen på 6% stigning. Start på 12 km/t, og jobb deg opp til 15 km/t.
0:45–1:00— Hopp opp på siden av løpebåndet for å hvile, før du forsiktig hopper tilbake etter 15 sekunder.
Gjennomfør 7 runder.

 

Styrkeintervaller

effektiv trening

Fullfør de 5 første øvelsene med vekter. Velg moderat tunge vekter ettersom målet her er å få pulsen opp, ikke maks ut på hver øvelse.

  • 10 sit-ups (vektplate på brystkassen)
  • 20 utfall bakover (hold en manual i hver hånd – utfør 10 reps på hver side)
  • 10 biceps curls (hold en manual i hver hånd – utfør 10 reps på hver side)
  • 10 knebøy (hold en manual i hver hånd)
  • 10 renegade rows (legg til en push-up mellom hver rep for å gjøre øvelsen tyngre)

Uten vekter

  • 10 push-ups
  • 20 reverse lunges (hold en manual i hver hånd – utfør 10 reps på hver side)
  • 10 knebøy
  • 10 burpees

Gjennomfør så mange runder som mulig i løpet av 8 minutter.

ANBEFALT

ALPHA MAN™

Feel stronger and energetic!

Få tilbake kraften og energien
Alpha Man er et avansert kosttilskudd optimalisert for å booste testosteronnivået i kroppen. Alpha Man har egenskaper som kan gi deg mer energi, øke forbrenningen, lysten og evnen til å bygge muskler.

LES MER

ROYAL TAN™

For a deep golden tan

Få en naturlig, gyllenbrun hudfarge
Royal Tan er et av Norges sterkeste og mest potente betakarotenprodukter. Den gir en dyp, gyllenbrun hudfarge, i tillegg til å ta vare på hud, hår og negler.

Ikke bare et betakaroten – men også et skjønnhetsprodukt!

LES MER

Mest lest

#VITAPURA_COM