fbpx

Derfor bør du droppe sukker!

Søtsug, sukkerkick og gjentatte raid i godteskåla. Det er ikke alltid like lett å motstå fristelsen for sukker! Lyst til å få kontroll på cravingen? Her er en liten boost for å la godteskåla fortsette hvilen sin.

 

1. Se yngre ut!

Visste du at sukker har innvirkning også på huden din? Proteinene kollagen og elastin skades når sukkermolekylet binder seg til det, og virker ødeleggende for hudens ungdommelighet. Den plastiske kirurgen Anthony Youn uttrykker at «sukker betyr rynker». Han hevder at å redusere sukkeret i kostholdet ditt også vil gi positivt utslag i mengden glukose og insulin i blodet- Dette vil igjen vil føre til færre kroniske og akutte inflammasjoner linket til aldring. Litt mindre sukker, litt mer glød? Ja, takk!

sunnere hud når man dropper sukkeret

 

2. Potensiell vektnedgang!

Vi har hørt det så mange ganger før; kalorier inn VS. kalorier ut, hemmeligheten til vektnedgang. Ifølge et utsagn fra American Heart Association kan sukker være avhengighetsskapende. Med en reduksjon i inntak kan også søtsuget dempes. Dermed er sjansene gode for at færre kalorier inntas, og vektnedgang kan være et faktum.

potensiell vektnedgang ved å droppe sukkeret

 

3. Bedre humør!

Hjernen påvirkes utvilsomt av det vi putter i oss. Sukker kan føre til kroniske inflammasjonsprosesser som har innvirkning også på hjernefunksjon. Det finnes mang en studie som peker på mulige sammenhenger mellom sukkerinntak og mental helse. Ved å kontrollere blodsukkeret gjennom et sunt kosthold, vil også humøret holdes langt mer stabilt. Som en hyggelig bieffekt forsvinner også søtsuget.

bedre humør ved å droppe sukker

 

4. Bedre søvnkvalitet!

Blodsukkeret påvirkes av det vi putter i oss. Ofte kan det være fristende med en liten snacks før leggetid, men er det egentlig verdt det? Kroppen huser mange hormoner, og inntak av sukker før leggetid kan frigjøre stresshormoner som gjør søvn utfordrende. Dropp sukkeret, la kroppen få sin nødvendige restitusjon. Du vil i løpet av få dager føle deg langt mer opplagt og med et større overskudd enn det noe sukkerkick kan gi deg.

5. Unngå unødvendige forkjølelser!

Som tidligere nevnt bidrar sukker til kroniske inflammasjoner i kroppen. Dette vanskeliggjør immunforsvarets jobb med å holde deg frisk, og forkjølelsene er et faktum – i fleng. Lavere sukkerinntak kan altså bidra til at immunforsvaret får fokusere på å bekjempe forkjølelsesbakterier heller enn sukker. Færre dager mistet til sykdom? Man behøver ikke være rakettforsker for å se at veien til målene blir kortere når helsa spiller på lag.

mer energi ved å droppe sukkeret

 

Slå et slag for helsa og ta et stort skritt i riktig retning ved å redusere mengden sukker i kostholdet ditt. Både kroppen og hjernen vil takke deg!

 

ANBEFALT

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER

Mest lest

#VITAPURA_COM