fbpx

Aktiviteter du kanskje ikke tenker på at er trening

Sykler du til jobb hver dag? Kanskje du går deg en tur ett par kvelder i uken? Har du tenkt på at dette kan regnes som trening og ikke bare aktivitet? Det er mange aktiviteter fler av oss utfører daglig som vi ikke tenker på at er trening. Her får du noen tips til aktiviteter som kan regnes som trening! Kanskje får du deg en a-ha opplevelse og enda mer motivasjon til å ha en aktiv hverdag?

 

Sykle til/fra jobb/trening/skole

Kanskje du sykler til jobb, eller skole eller kanskje du henter barna i barnehagen på sykkel? Uansett er sykling er svært skånsom aktivitet som gir deg godt utbytte. Selv om du bare sykler fra a til b, eller at du bruker sykkel som transportmiddel kan det faktisk regnes som trening. Er du en som allerede sykler kan jo det være en positiv a-ha opplevelse, er du en av dem som ikke sykler, kanskje du skal starte?

Gåtur med «venninnegjengen»

Kanskje du samles noen kvelder i uken enten med en venninne, kompis eller kjæreste for å gå på tur? Målet er kanskje ikke selve turen, men heller å få pratet og «catchet up»? Dersom du gjør dette et par dager i uken har du helt gratis trening. Gåtur er nemlig ypperlig «lavsone» trening og kan føre til at du blir i bedre form. En helt fantastisk aktivitet som du kanskje ikke tenker på at er trening

 

Lek med barna

Har du små barn? Kanskje dere tilbringer mye tid på lekeplassen? Barn har ofte et veldig høy energinivå og et tilsvarende høyt tempo. Dette kan du utnytte deg av. Bli med på leken på lekeplassen, lek leker som gjør at du kanskje må løpe litt etter barna dine. Dette er en super måte og snike inn litt hverdagsaktivitet som trening!

 

 

Det finnes nok mange andre måter å få inn litt «skjult» trening på, og godt er det. Dette er tre spesifikke eksempler en del muligens kan kjenne seg igjen i. Essensen er at man skal kunne senke skuldrene litt og rett og slett klappe seg selv litt på skulderen, for du MÅ ikke være på treningssenteret for å faktisk ha trent! 

 

Kilder: 

  1. helsenorge.no

 

 

 

 

ANBEFALT

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER

OPTIFUNCTION™

Muscle, joint & bone

Få en lettere hverdag med mindre muskel- og skjelettplager
OptiFunction er et avansert kosttilskudd utviklet for å lindre og forebygge betennelsestilstander i muskler og ledd, 100% naturlig. I tillegg styrkes og beskyttes skjelettet, samt kroppens evne til å håndtere stress bedres.

LES MER

Mest lest

#VITAPURA_COM