fbpx

Skyldes mangel på energi et lavt testosteronnivå?

Mangler du energi og gnist i hverdagen? Da kan et lavt testosteronnivå være en av forklaringene.

Var du tidligere. ant til å boble over av energi, men opplever at overskuddet og gnisten nå er helt borte? Det kan være veldig mange årsaker til at energinivået er lavt, men mangel på testosteron kan være en av forklaringene.

Den siste tiden har det vært større bevissthet på hvordan testosteronnivået påvirker energinivå, muskelmasse, sekslyst og mental aktivitet. For menn som lider av hypogonadisme – en tilstand der kroppen ikke produserer nok testosteron – eller de som er i den lave enden av normalt testosteronnivå, kan behandling med hormoninjeksjoner eller ulike salver utgjøre en stor forskjell. Denne formen for behandling er relativt drastisk og bør ikke gjøres uten at det er utført grundige tester. Når du begynner å tilføre kroppen testosteron gjennom testosteronbehandling, risikerer du at kroppen skrur ned sin naturlige produksjon av testosteron. Dette kan føre til at du vil ha en kronisk lav testosteronproduksjon resten av livet, og i tillegg til de nevne problemene, kan det være farlig for både hjerte og lever, og ikke minst for fertiliteten.

testosteronnivå mangel
Stress er en av de største årsakene til et redusert testosteronnivå. Forsøk så godt du kan å unngå og stresse i hverdagen.

Den beste metoden for å bidra til større testosteronproduksjon er å å unngå stress, spise sunt, trene regelmessig, og eventuelt å tilføre kroppen viktige vitaminer og mineraler som kan påvirke testosteronproduksjonen i en positiv retning – for eksempel en testobooster. For best mulig effekt bør treningen foregå som enten styrketrening eller kondisjonstrening på relativt høy intensitet, gjerne som intervaller. Samtidig skal du passe deg for å trene for hardt for mye, ettersom dette igjen kan ha en negativ effekt på testosteronnivået. Nøkkelen er balanse.

ANBEFALT

ALPHA MAN™

Feel stronger and energetic!

Få tilbake kraften og energien
Alpha Man er et avansert kosttilskudd optimalisert for å booste testosteronnivået i kroppen. Alpha Man har egenskaper som kan gi deg mer energi, øke forbrenningen, lysten og evnen til å bygge muskler.

LES MER

Mest lest

#VITAPURA_COM