fbpx

6 kroppsvektøvelser for deg som vil ned i vekt!

Ønsker du å komme i bedre form samtidig som du vil gå ned i vekt? Her er 6 enkle og effektive kroppsvektøvelser som hjelper deg til å nå målet.

Det fine med kroppsvektøvelser er at det er utrolig lett å komme i gang. Alt du trenger er none kvadratmeter med ledig plass, og kun kroppen din! Og tror du ikke at du kan få til en god treningsøkt med utelukkende din egen kroppsvekt, så må du tro om igjen. Hjertet ditt «blåser i hva du gjør, så lenge det får banke – mye!». Med den holdingen er det bare å sørge for å holde intensiteten oppe slik at du hele tiden sørger for å jobbe på høy puls og stort energiforbruk.

Øvelsene vi har valgt ut er enkle å gjennomføre, og de krever at du mobiliserer flere muskelgrupper på en gang, som igjen sørger for en stor muskelaktivering og et høyt energibruk. Her ligger alt til rette for å trene både kondisjon, styrke og å øke fettforbrenningen i en og samme økt. Gjennomfør programmet som beskrevet under 2-3 ganger i uken, og du vil nok oppleve raskt fremgang.

 

6 kroppsvektøvelser for deg som vil ned i vekt!

Utskriftsvennlig versjon: 6 gode kroppsvektøvelser for vektreduksjon

ANBEFALT

ALPHA MAN™

Feel stronger and energetic!

Få tilbake kraften og energien
Alpha Man er et avansert kosttilskudd optimalisert for å booste testosteronnivået i kroppen. Alpha Man har egenskaper som kan gi deg mer energi, øke forbrenningen, lysten og evnen til å bygge muskler.

LES MER

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER

Mest lest

#VITAPURA_COM