fbpx

5 smarte snacks for deg som vil ned i vekt

Har du ofte lyst på noe godt, men vil ned i vekt? Kanskje begrenses du av planer og regler for hva som er greit å spise eller ikke? Her får du tips til 5 smarte snacks for deg som vil ned i vekt (og fortsatt vil kunne unne deg å spise snacks)

 

Knekkebrød/skive med cottage cheese

Smør deg en skive med enten et fullkornsbrød eller annet grovt brød. Eventuelt et knekkebrød. Topp skiven/knekkebrødet med cottage cheese og et dryss kanel. Dette er en perfekt kombinasjon og gir en smak av sødme. I tillegg er det svært proteinrikt og godt for kroppen dersom du ønsker vektnedgang! Funker perfekt som sunt snacks!

Pistasjnøtter

Du har kanskje hørt at nøtter inneholder mye kalorier? Mange hevder at man bør holde seg unna nøtter dersom man vil ned i vekt. Det fine med pistasjnøtter som sunt snacks er at det er lavt i kalorier ift andre nøtter. I tillegg har de det litt harde skallet uten på. Dette gir deg en utfordring når du skal spise dem, og gjør at snacksen varer lengre fordi du må skrelle dem! Super smart!

Avokado med salt og pepper

Avokado er en nydelig kilde til sunt fett. Skjær deg en halv avokado og topp den med litt salt og pepper. Dette er en uslåelig smakskombinasjon og føles skikkelig fresht og digg når man spiser det! Perfekt som snacks når du bare har lyst på noe lett!

Oliven

Oliven er et perfekt sunt snacks fordi det er skikkelig lavt på kalorier. Visste du at 5 oliven kun inneholder 20 kalorier? Oliven er fantastisk snacks både av denne grunnen men det sies også at oliven skal dempe søtsug …

Ristete kikerter

Mange forbinder kikerter med personer som spiser vegansk. Det er ikke dermed sagt at selvom du har et normalt kosthold er kikerter «kun» for dem som spiser vegansk. Kikerter kan ristes i ovnen med litt krydder etter eget ønske. Kikerter er høy på protein og lav på kalorier. Og vips: så har du laget ditt eget hjemmelagde sunne snakcs. Det smaker nesten som chips og er MYE bedre for koppen din!

Sjekk også ut denne oppskriften! 

Kilder
1. Tara.no

ANBEFALT

ROYAL BURNER®

Less hunger & cravings!

Gå ned i vekt med mindre sult og søtsug
Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold. Royal Burner bidrar også til en optimal metabolisme og en høy forbrenning.

LES MER

Mest lest

#VITAPURA_COM