fbpx

3 helsetips for et sunnere liv

Jobber du for mye? Sover du for lite? Stresser du for mye? Syndene er mangfoldige, og du er ikke alene dersom du en gang i blant synder. Det er godt dokumentert at blant annet lite søvn og mye stress har en negativ effekt på helsen vår. Her får du 3 tips til en bedre helse og et sunnere liv.

 

Finn balansen og prioriter

En balansert hverdag er gull verdt. Prøv å ikke ha fokuset ditt bare på en ting. Prøv å se det store bildet. Kanskje prioriterer du jobben høyest når du i realiteten burde prioritert andre ting, som feks familie? Dette kan generere mye stress. En utfordring kan derfor være å lage en prioriteringsliste. Skriv ned det du tenker er viktig.i livet ditt, og gå gjennom hvordan du prioriterer ting en gang for alle.

 

Sov deg til en sunnere kropp 

Søvn er virkelig undervurdert! Det kan ikke understrekes hvor viktig og essensielt dette er for å opprettholde eller oppnå et sunt liv. Du kommer virkelig ingen vei hvis ikke du, som nevnt over, prioriterer søvn. Visste du at du også kan sove deg ned i vekt? Eller sove av deg stress? Kroppen har en fantastisk evne til å nullstille seg når du sover. Sørg derfor for at du får nok søvn, både i helgen og i hverdagen din. For lite søvn kan på sikt også føre til sykdommer som diabetes og hjerte og karsykdommer.

 

Matglede

Kanskje du stresser urovekkende mye over å spise sunt? Har du kanskje mistet matlgeden og lykkefølelsen mat trigger i kroppen? Dette er også en vesentlig faktor for å ha et sunt liv. Et sunt forhold til mat og måltider fjerner stress og bidrar til at kroppen din holder seg sunn og frisk. Prøv derfor å nyte måltider, ikke klyp deg selv i armen dersom du tar en sjokolade. Det er helt greit å kose seg, og effekten av å ha hyggelige måltider har en ekstremt stor positiv innvirkning på hvordan helsen din er i framtiden.

 

Kilder

  1. Helsetips

 

ANBEFALT

VITA WOMAN™

Feel like you, everyday!

PMS-lindring og kvinners helse
Vita Woman er et helt nytt kosttilskudd som er utviklet for å motvirke smertene og ubehaget som følger med menstruasjonssyklusen. Virkestoffene fungerer sammen og optimaliserer hormonbalansen så du kan føle deg som deg selv, alle dager i måneden!

LES MER